Ibuprofen Gel

Mod smerter og gigt (IbuTop og Ibumetin alternativ)

Ibuprofen Gel

Mod smerter og gigt (IbuTop og Ibumetin alternativ)

34,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

30 Gram
( 5% )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

34,95 kr

Beskrivelse

Ibuprofen Gel indeholder den aktive ingrediens Ibuprofen 5% og giver en hurtig og effektiv lindring af rygsmerter, gigtsmerter, muskelsmerter, forstuvninger og  generelle gigtlidelser. Ibuprofen giver en hurtig og effektiv smertelindring, hvor gelen går direkte gennem huden ved målrettet at lindre smertefulde betændte områder.

Ibuprofen Gel er en klar og duftfri gennemtrængende gel der indeholder ibuprofen, som dræber smerte og nedsætter inflammation. Gelen er udviklet til hurtigt at absorbere ibuprofen gennem huden for derved, at give en hurtig og effektiv lindring på det udsatte område. Ibuprofen er ikke-klæbende, ikke-fedtet og farveløs. Ibuprofen gel indeholder den aktive ingrediens ibuprofen som IbuTop creme og Ibumetin Creme.

Ibuprofen Gel er et alternativ til IbuTop Creme og Ibumetin Creme – Samme aktive ingrediens – bare billigere.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan kan I sælge ibuprofen meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af IbuTop creme og Ibumetin creme – Den aktive ingrediens i selve produktet er den samme, men selve produktet er ikke ”brandet” som IbuTop creme og Ibumetin creme, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. ibuprofen creme, IbuTop creme og Ibumetin creme indeholder alle den aktive ingrediens ibuprofen der giver de ønskede effekter.

2. Giver ibuprofen creme mig den samme virkning som den brandede version (IbuTop creme og Ibumetin creme)?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed forudsat at de opfylder reglerne producere tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på det normale apotek, hvor farmaceuten spørg om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel de identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske brand. 

Hvordan virker Ibuprofen Gel?

Ibuprofen er specielt udviklet til, at den aktive ingrediens (ibuprofen) trænger gennem huden og ind i det underliggende væv. Dette er vigtigt, da huden normalt opfører sig som en meget effektiv barriere, der forhindrer adgang af denne indgivelsesvej.

Ibuprofen er specielt designet til at være duftfri, farveløs, ikke-fedtet og kølig, så der ikke er nogen af ​​de karakteristiske lugt eller irriterende fornemmelser i huden, der er forbundet med andre smertestillende.

Ibuprofen er nem at anvende og absorberes direkte i huden, hvor du har brug for det. Da smertelindringen er målrettet på denne måde, er der mindre risiko for bivirkninger, der kan være forbundet med at tage smertestillende tabletter.

 Ibuprofen Gel giver hurtig og effektiv lindring fra:

 • Rygsmerter
 • Gigtsmerter
 • Muskelsmerter
 • Forstuvninger og stammer
 • Generelle gigtlidelser 

Instruktion

Hvordan anvendes Ibuprofen Gel 5%:

 • Læs altid produktets emballage samt den vedlagte indlægsseddel.
 • Udvort ca. 2 til 5 cm gel (50 til 125mg Ibuprofen) over det berørte område.
 • Massage derefter forsigtigt gelen ind i huden indtil den er helt absorberet.
 • Vask hænder efter brug, medmindre hænderne er behandlet med gelen.
 • Gentag efter behov op til tre gange dagligt, eller som anvist af din læge.
 • Overskrid ikke den angivne dosis. Søg læge, hvis symptomerne fortsætter. 

Advarsel

Du bør være forsigtig før du bruger Ibuprofen Gel 5%:

 • Du må ikke anvende dette produkt, hvis du er allergisk over for nogen af ​​indholdsstofferne, eller har oplevet problemer eller bivirkninger ved anvendelse af med aspirin, ibuprofen eller lignende smertestillende medicin (herunder smertestillende indtaget oralt).
 • Søg læge før brug, hvis du har astma, aktivt mavesår eller nyreproblemer.
 • Produktet må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer.
 • Anbefales ikke til børn under 12 år, medmindre instrueret af en læge. 

Aktive ingrediens

Ibuprofen Gel 5% indeholder:

Ibuprofen  5% 

Produktinformation

Mængde 30 Gram ( 5% )
Producent Generic Medicine
Indlægsseddel Indlægsseddel (pdf)
Produktnummer 31918
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på