2 Ibuleve gel mod smerter (Ibuprofen alternativ) - Køb Online
Ibuleve

Har du rygsmerter, muskelsmerter, gigtsmerter eller en forstuvning, som du mangler effektiv smertelindring mod? Så finder du her på siden produkter fra Ibuleve, som er udviklet af eksperter i Storbritannien med det formål hurtigt at lindre dine smerter. 
Ibuleve har vist sig at kunne absorberes op til 5 gange så effektivt som andre smertestillende produkter af gelé, der indeholder 5 % ibuprofen. Publicerede studier viser, at Ibuleve er lige så hurtigt og effektivt som at indtage smertestillende piller.

Ibuleve gelé og spray absorberes nemt i huden

Ibuleve fås som gelé eller i sprayflaske. Du påfører nemt geléen eller sprayer på det hudområde, hvor du har smerter eller inflammationer. Produktet virker behageligt og køligt mod huden, det fedter ikke og absorberes hurtigt i huden, så du oplever smertelindring. Der er færre bivirkninger ved Ibuleve, som smøres på huden end ved smertestillende piller, som indtages oralt. Produkterne er desuden parfumefri og uden farvestoffer.

Ibuleve Maximum Strengh Gelé

Ibuleve Maximum Strengh Gelé påsmøres direkte på huden og giver dig en hurtig smertelindring. Du kan anvende Ibuleve Maximum Strengh Gelé, hvis du f.eks. har rygsmerter, gigtsmerter, betændte områder eller en forstuvning. Produktet indeholder den aktive ingrediens Ibuprofen 10 %, som medvirker til, at smerterne hurtigt fortager sig, når du smører gelé på det område på kroppen, som gør ondt.