Hydrocortison 1% Creme

Mod kløe, eksem og betændt hud (Hyderm og Mildison alternativ)

Hydrocortison 1% Creme

Mod kløe, eksem og betændt hud (Hyderm og Mildison alternativ)

24,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

15 Gram
( 1% )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

24,95 kr

Beskrivelse

Hydrocortison 1% creme er et håndkøbslægemiddel der effektivt behandler kløende, irriteret eller betændt hud forårsaget af insektbid, mild til moderat eksem, nikkelallergi, stærke rengøringsmidler og allergisk dermatitis. Hydrocortison tilhører en gruppe af lægemidler kaldet kortikosteroider. 

Disse lægemidler virker beroligende ved betændelse, der kan opstår fra hudsygdomme og allergiske reaktioner. Cremen beroliger inflammationen ved at ændre kroppens inflammatoriske reaktioner, hvilket reducerer hævelse, rødme og kløe.

 Hydrocortison creme lindrer kløe og irritation i op til 12 timer efter at den er påført.

Hydrocortison creme, Hyderm creme og Mildison creme har alle den aktive ingrediens Hydrocortison til fælles. Samme ingrediens – bare billigere.

Ofte sillede spørgsmål ved Hydrocortison 1% creme

1.Hvordan kan I sælge Hydrocortison meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af Hyderm creme og Mildison Lipid creme. Den aktive ingrediens i produkterne er de samme, men selve produktet er ikke ”brandet” som Hyderm og Mildison, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Hydrocortison creme, Hyderm creme og Mildison creme har alle den aktive ingrediens Hydrocortison til fælles.

2. Giver Hydrocortison creme mig den samme virkning som den brandede version (Hyderm creme og Mildison creme)?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). 

Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed, forudsat at de opfylder reglerne, producere et tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). 

Dette oplever du ligeledes på dit lokale apotek, hvor farmaceuten spørger, om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel har de identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet.

 Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske mærke. 

Hvad er svedudbrud og udslæt heraf?

Svedudbrud er meget almindeligt. Desværre kan det ramme alle, men der er ingen grund til, at det bør forårsage langvarigt ubehag. Denne irriterende lidelse er forårsaget af Candida, en svampeart, der forekommer naturligt på din hud.

Sved der er fanget af din hud kan undertiden forstyrre den naturlige balance i huden og derfor opstår svampen / candida, der forårsager irriterende, kløende og ofte grimme røde udslæt.

Det er svært at vide, hvornår det næste svedudbrud kan opstå, da dagligdagsting såsom at dyrke sport potentielt kan føre til denne svampeinfektion i huden. 

De områder på kroppen der er mest udsatte for svampeinfektionen er dér hvor huden gnider sammen f.eks. under armene, i knæhaserne, albueled, lysken og under brysterne.

De almindelige tegn og symptomer på svedudbrud og udslæt heraf:

  • Ømt og rødt udslæt.
  • Betændt hud.
  • Kløe.
  • Brændende ubehag på huden.
  • Huden kan også sprække og kan være fugtig .

Instruktion

Sådan bruger du Hydrocortison 1% Creme:

Påfør hydrocortison cremen tyndt og jævnt, og gnid forsigtigt cremen ind på det udsatte område to gange dagligt. Må ikke anvendes i mere end syv dage i træk. Hvis symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, bør du konsultere din læge. 

Advarsel

Vær forsigt når du anvender hydrocortison creme 1%:

  • Må ikke anvendes på øjne, ansigt, kønsdele, analt, eller på beskadiget eller inficeret hud såsom børnesår, forkølelsessår, akne eller fodsvamp.
  • Må ikke anvendes ved graviditet eller på børn under 10 år uden lægehjælp.
  • Hvis tilstanden ikke forbedres, eller noget usædvanligt sker, så konsulter din læge eller dit apotek. 

Potentielle bivirkninger

Mulige bivirkninger ved brug af hydrocortison creme 1%:

De fleste mennesker oplever ingen bivirkninger ved at bruge dette produkt, så længe cremen anvendes korrekt i den rigtige mængde og den rigtige længde af tid.

I meget sjældne tilfælde er en ændring i farven af ​​huden konstateret hos personer, eller øget vækst af hår i områder, hvor cremen anvendes blevet rapporteret.

Hvis du oplever, at din tilstand bliver værre under behandling, at du får en allergisk reaktion af cremen eller hvis du har en hudinfektion, bør du stoppe med at bruge cremen og konsultere din læge så hurtigt som muligt. 

Aktive ingrediens

Hydrocortison creme indeholder:

Aktiv bestanddel: Hydrocortison 1%.

 

Produktinformation

Mængde 15 Gram ( 1% )
Producent Hydrocortison
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 31810
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5099186000909
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på