2 Hyabak Øjenpleje, Køb online hos Mecindo.dk

Hyabak

Har du problemer med tørre øjne, anbefales du at bruge Hyabak, som er en fugtighedsgivende og smørende opløsning til dine øjne og kontaktlinser.
Her på siden finder du et udvalg af Hyabak produkter, som er udviklet af den franske producent Spectrum Tea Pharmaceuticals Limited med henblik på at lindre og pleje dine øjne, hvis du lider af øjenirritation og tørhed.
Du kan få tørre øjne af mange årsager f.eks. tør varme, klimaanlæg, blæst, forurening, røg eller hvis du sidder for længe foran computeren. Hyabak mindsker generne med tørre øjne, og produktet anbefales også til folk, der bruger kontaktlinser.

Hyabak øjengel fugter og beskytter dine øjne

Hyabak øjengel indeholder hyaluronsyre, som fugter og smører dine øjne, og actinoquinol, som beskytter dine øjne mod sollys. UV-filteret i Hyabak erstatter dog ikke behovet for solbriller i skarpt sollys. Produkterne indeholder ikke konserveringsmidler, og kan med fordel anvendes af kontaktlinsebrugere. Du kan vælge mellem Hyabak øjengel i en flaske med 10 ml eller Hyabak Unidose, som indeholder 30 enkeltdoser med 0,4 ml i hver.

Kapsler med vigtige fedtsyrer, vitaminer og mineraler

Hyabak Kapsler er et kosttilskud, som indeholder essentielle Omega-3-fedtsyrer og Omega-6- fedtsyrer, vitaminer og mineraler, som hjælper dig med at pleje dine øjne, så du kan beholde en godt syn. Hyabakkapsler kan anvendes sammen med Hyabak øjengel mod tørre øjne.