Hvidløg tilskud

Alt om hvidløg

Hvidløg er en løgplante som består af flere små ”fed” og faktisk er den en af de allernemmeste grøntsager man kan dyrke. Et fed er den enkelte del af hvidløget som man får, når et hvidløg skilles fra hinanden. 

De fleste kender til den dårlige lugt og ånde som hvidløg kan give. Dette sker dog kun i forbindelse med indtagelse af friske hvidløg i f.eks. maden. Dette er dog ikke tilfældet med hvidløgskosttilskud. Den dårlige lugt kommer først når hvidløgets fed knuses. Her er det netop allicinen der giver hvidløget dets karakteristiske skarpe lugt. 

Hvidløgspiller

Faktisk hedder det ikke hvidløgspiller, men kapsler eller tabletter. 

Hvis du gerne vil undgå den dårlige ånde som frisk hvidløg medfører, er kosttilskud med hvidløg noget for dig. Udover at slippe for dårlig ånde, får du gavn af alle de sundhedsmæssige egenskaber som hvidløg har. 

Du kan vælge hvidløgskosttilskud i størrelser fra 60 stk. – 275 stk. Den daglige dosis varierer fra produkt til produkt, og det er derfor vigtigt, at du altid læser produktets vejledning. Det er ikke kun kapsler og tabletter med hvidløg du kan vælge mellem. Er du til flydende kosttilskud, kan du evt. prøve Kyolic Flydende, som kan blandes op i vand, juice eller noget tredje. Hvidløgsdråberne holder sig bedst, hvis du efter åbning opbevarer dem i dit køleskab.

Hvordan dyrker man hvidløg?

De hvidløg der anvendes i kosttilskud dyrkes i store mængder, på landområder hvor det udelukkende er hvidløg der er fokus på. Det samme gør sig ofte også gældende med de hvidløg du køber i butikkerne. Men vidste du, at du selv kan dyrke dine egne hvidløg derhjemme? Som vi nævnte tidligere, er hvidløg en af de planter/grøntsager som er nemmest at dyrke derhjemme. Det kræver blot hvidløg, jord og/eller en krukke – og selvfølgelig tålmodighed. 

For det første skal du have fat i nogle hvidløg som kan sættes. De kan købes mange steder online eller i en butik nær dig. Vær opmærksom på, at du ikke skal sætte et helt hvidløg, men kun et fed. Hvert eneste fed bliver til et nyt hvidløg, som igen består af flere fed. Hvidløgene sættes i jorden om efteråret – gerne i september/oktober. Ved at sætte dem her, kan løgene nå at udvikle rødder før det bliver vinter, og på den måde vokse helt frem til foråret. 

Sørg for at jorden er drænet det sted du planter dit hvidløg. Hvis jorden er alt for våd, kan det resultere i at dine hvidløg når at rådne før de begynder at vokse. Husk at sætte fedet med spidsen op ad – det er herfra spiren kommer og bryder op gennem jorden. Hvis ikke du kan vente med at skulle spise hvidløgene, kan du allerede i foråret bruge spirene på rugbrødsmadder eller på en æggekage. Spirene har en skøn og mild smag af hvidløg.

Efter ca. 10 måneder kan du grave hvidløgene op og bruge dem lige som du lyster. 

Hvordan opbevares hvidløg?

Hvidløg holder sig ikke friske for altid. Du kender sikkert til det at have købe nogle stykker, hvorefter du har ladet dem ligge fremme i køkkenet. Der går ikke mange dage før de bliver bløde og begynder at spire. Den bedste måde at opbevare hvidløg på, er ved at opbevare dem køligt – gerne ved 5-10 grader. Alternativt kan du hakke fedene og fryse dem ned. Derefter kan de bruges i din madlavning hele året. 

Køb hvidløgspiller hos Mecindo.dk

Vælg mellem flere forskellige kosttilskud med hvidløg her på Mecindo.dk. Uanset styrke og mængde, finder du helt sikkert et hvidløgskosttilskud her, og endda til billige priser. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.