Hvidløg

Hvidløg er ikke kun fantastisk som ingrediens i madlavningen. Her på Mecindo.dk finder du hvidløg som kosttilskud. Det lille løg har mange indholdsstoffer, og virker i forhold til blodtryk og kolesterol. 
Læs meget mere om kosttilskud med hvidløg her på siden.

Kundernes favoritter

Alt om hvidløg

Hvidløg er en løgplante, og faktisk er den en af de allernemmeste grøntsager man kan dyrke. Et hvidløg indeholder inulin, og når hvidløget knuses eller snittes, omdannes inulin til alliin, som er en type kostfibre der er probiotiske. Det vil sige, at hvidløg kan gavne din tarmflora.

De fleste kender til den dårlige lugt og ånde som hvidløg kan give. Dette sker dog kun i forbindelse med indtagelse af friske hvidløg i f.eks. maden. Dette er dog ikke tilfældet med hvidløgskosttilskud. 


Hvidløgspiller

Faktisk hedder det ikke hvidløgspiller, men kapsler eller tabletter. 

Hvis du gerne vil undgå den dårlige ånde som frisk hvidløg medfører, er kosttilskud med hvidløg noget for dig. Udover at slippe for dårlig ånde, får du gavn af alle de sundhedsmæssige egenskaber som hvidløg har. 

Du kan vælge hvidløgskosttilskud i størrelser fra 60 stk. – 275 stk. Den daglige dosis varierer fra produkt til produkt, og det er derfor vigtigt, at du altid læser produktets vejledning. 


Hvidløgspiller virkning

Hvidløg har flere sundhedsmæssige egenskaber. Dog er alle ikke lige veldokumenterede. Nogle af de egenskaber hvidløg har er:

  • At bidrage til immunsystemets normale funktion
  • At bidrage til en normal blodcirkulation

Derudover vælger mange også at gøre brug af hvidløgspiller, i andre forbindelser. 


Hvidløgspiller bivirkninger

Hvis du indtager store mængder hvidløg, enten i frisk eller behandlet form, kan det påvirke andre medicintypers virkning. Her er der især tale om kemoterapi. Men skal du opereres bør du stoppe indtagelsen af hvidløg senest syv dage inden operationen finder sted. Det skyldes, at hvidløg i store mængder kan virke blodfortyndende. 


Køb hvidløgspiller hos Mecindo.dk

Vælg mellem flere forskellige kosttilskud med hvidløg her på Mecindo.dk. Uanset styrke og mængde, finder du helt sikkert et hvidløgskosttilskud her, og endda til billige priser. Bestil nu og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. Ved at melde dig ind i vores medlemsklub, Club Mecindo, kan du opnå rabatter på mange af vores produkter.


Læs mere Skjul