Homøopati

Til alternativ behandling.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Homøopati

Den klassiske homøopati har eksisteret i over 200år siden den blev grundlagt af den tyske læge Samuel Hahnemann, som blev inspireret af den græske læge Hippokrates der levede i det 5. Århundrede f.v.t.
Hahnemann udviklede konceptet omrking at ”lige helbreder lignende” hviklet indebærer at løg f.eks foråsager irritation ved øjne og næse, og derfor må kunne benyttes mod høfeber hvor netop øjene og næse er irriterede.
Udover lighedsprincippe indebærer den klassiske homøopati at:

  • Den mindste dosis er den bedste
  • Homøopatiske lægemidler bør benyttes enkeltvis .

Hos Mecindo finder du et stort og bredt udvalg af homøopatiske lægemidler fra anerkendte producenter, og de fås både som homøopatiske dråber og som piller.

 Under de enkelte produkter kan du læse om, hvad hver af de homøopatiske lægemidler efter sigende hjælper mod, og hvordan de skal indtages.

 Homøopati er en behandlingsform, der ser på det hele menneske.

Nogle bruger homøopati for at forbedre immunforsvaret, og/eller fordi de ønsker at anvende naturlige lægemidler. Har du vedvarende og usædvanlige smerter og problemer, bør du altid søge læge.

Homøopati er en gennemprøvet behandlingsform

Homøopati er en alternativ behandlingsform, der har været kendt i årtusinder.

 Homøopatiske lægemidler hjælper kroppen med at finde sin sunde og naturlige balance, og går du til en homøopat, vil vedkommende spørge ind til både dit helbred og dit liv/levevis såsom søvnvaner, spisevaner, dit humør og dit liv generelt, da hele personen vurderes, før homøopaten kan ordinere den rigtige homøopatiske medicin. 

Homøopati som dråber og tabletter

Nogle hævder, at homøopatisk medicin kan styrke dit immunsystem og din krop og bekæmpe eventuelle ubalancer.

 Homøopatisk medicin er naturlige lægemidler udvundet af bl.a. planter og blomster, og midlerne kan også være fremstillet af f.eks. mineraler.

Der findes mere end 5500 homøopatiske lægemidler, og der bruges aldrig dyreforsøg ved test af midlerne. Homøopatisk lægemidler findes i mange varianter som både dråber og tabletter. 

Virker homøopati?

Mange bruger homøopati og homøopatiske lægemidler ved f.eks. hudproblemer, høfeber, stress og usikkerhed.

Det er dog vigtigt at understrege at der ikke foreligger nogle godkendte terapeutiske indikationer for, at homøopatiske lægemidler kan kurere/lindre nogle former for sygdomme/lidelser.

 Hvis du gerne vil prøve homøopatiske lægemidler, så bør du sætte dig grundigt ind i, hvilke midler du har brug for, og ofte vil et besøg hos en homøopat hjælpe dig til at finde de rigtige midler, der kan afhjælpe din lidelse - det vil ofte spare dig for at afprøve midler, som du i virkeligheden slet ikke har behov for at indtage.