Holle Speltgrød Ø

Demeter-mærket Babymad. Fra 6 mdr.

34,95 kr

250 Gram
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Holle Økologiske Speltgrød, af bæredygtigt dyrket spelt, har et naturligt højt indhold af opløselige kostfibre. 

Holles Økologiske Speltgrød er en sund grød, beriget med vitamin B1, godt for børn i alderen 6 måneder og op. 

Holle Økologiske Speltgrød har et højt protein og kulhydrat indhold og har samtidigt et lavt fedtindhold. En vigtig fordel ved spelt er, det lave indhold af gluten, derfor er Holle Speltgrød egnet til børn med intolerance for gluten.

Instruktion

Kan bruges på flere måder – grøden kan blandes med mælk, vand, modermælkserstatning eller modermælk. Nem at forberede – klar på få minutter. Ønsket væske opvarmes og blandes med grøden. Der kan også tilføjes frugt, efter et barns max daglige indtag.

Ingredienser

Fuldskorn speltmel *, vitamin B1 

* fra biodynamisk landbrug (Demeter kvalitet)

Bemærk venligst

Start med at made fra omkring 4-6 måneder i forhold til dit barns udviklingstrin og individuelle behov. Giv ikke grød til børn under 4 måneder som erstatning for modermælk. Holle anbefaler at starte med en enkelt-korns grød. Ris eller Hirse Grød er gode til at starte med efter 4-6 måneder før Holles andre varianter tages i brug.

Brugsanvisning

Speltgrød fra 6 måneder. Følg brugsanvisningen nøje. Forkert tilberedning og opbevaring kan give negative helbredsmæssige virkninger. Blandingen tilberedes altid frisk, rester må ikke genanvendes. Må ikke opvarmes i mikroovn, fare for overophedning. Kontroller temperaturen inden servering. Sørg for tilstrækkelig tandpleje fra første tandfrembrud.

Vejledende opbevaring

Tørt og ikke for varmt.

Allergener

Spelt

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu