Spar
20 kr

Holle Tilskudsblanding Gedemælk Basis 2 Ø - fra 6 mdr.

Modermælkserstatning af øko. demeter gedemælk.

Vejl. Pris 149,95 kr 129,95 kr

400 Gram
På lager
Fragt 29kr
2-4 hverdage

Beskrivelse

Holle Gedemælk Tilskud 2, lavet af gedemælk fra økologiske landbrug med biodynamisk mærkning af demeter kvalitet. Denne tilskudsblanding er velegnet til børn fra 6 måneder og op.

Ingredienser

Gedemælkspulver* 42 %,Maltodextrin*,Laktose*,Vegetabilsk olie* (palmeolie*, rapsolie*, solsikkeolie*),Stivelse*,Natriumcitrat,Vitamin C,Calcium Carbonate,L-tryptofan,L-cystein,L-isoleucin,Vitamin E,Jernsulfat,Zinksulfat,Calcium-D-pantothenat,Niacin,Kobbersulfat,Vitamin A,Thiamin,Riboflavin,Vitamin B6,Mangansulfat,Kaliumjodat,Folsyre,Vitamin K,Natriumselenat (selen),Biotin,Vitamin D,Vitamin B12 

 * økologisk ingrediens

Næringsindhold

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen

Energi 2079 kJ / 496 kcal

Fedt 24 g

-heraf mættede fedtsyrer 12 g

Kulhydrat 59 g

-heraf sukkerarter 28 g

Kostfibre 0 g

Protein 11 g

Salt 0,38 g

Bemærk venligst

Mors mælk er den mest naturlige og gavnlige næring til din baby - herunder alle næringsstoffer og vitaminer, der er nødvendige. Det anbefales derfor at amme. Hertil kommer, at intens kontakt mellem en mor og barn under amning fremmer en følelse af harmoni og tilknytning.

Vi anbefaler, at du taler med en sundhedsfaglig person, så som din læge, jordemoder eller sundhedsplejerske, om vigtigheden af ​​amning og om at bruge modermælkserstatning som supplement, hvis mælkeproduktionen ikke er tilstrækkelig.

Anvend den medfølgende måleske, læs brugsanvisningen inden brug og overhold doseringsejlvejledningen. Må ikke opvarmes i mikrobølgeovn. Rester må ikke genanvendes.

Brugsanvisning

Vigtig information: Modermælk er den bedste ernæring til spædbørn. Produktet bør kun anvendes efter anbefaling fra uafhængige personer med uddannelse inden for medicin, ernæring eller farmaci eller af andre personer, der er fagligt ansvarlige med hensyn til børnepleje. Sørg for tilstrækkelig tandpleje fra 1. tandfrembrud, og efterlad ikke barnet uden opsyn med sutteflasken. Egnet til ernæring af spædbørn fra 6. måned og op til 3 år i kombination med Holle grødprodukter. Gedemælk basis 2 kan anvendes i stedet for andre tilskudsblandinger og er egnet til tilberedning af grødprodukter.

Vejledende opbevaring

Opbevares i original emballage tørt og beskyttes mod varme. Holdbar i 2 uger efter åbning.

Allergener

Gedemælkspulver Laktose

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Holle
Klassifikation
Produktnummer 42114
Mængde 400 Gram
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu