Holle 3-Kornsgrød Ø

Demeter-mærket Babymad. Fra 6 mdr.

Holle 3-Kornsgrød Ø

Demeter-mærket Babymad. Fra 6 mdr.

35,95 kr

250 Gram

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

35,95 kr

Beskrivelse

Holle Økologiske 3-kornsgrød, skaber et konsistens eventyr for dit barn, når det skal introduceres til fast føde og varieret kost, når det er ved at blive vænnet fra modermælken. Holles Økologiske 3-kornsgrød er en sund grød, beriget med vitamin B1, godt for børn i alderen 6 måneder og op. Holle Økologiske 3-kornsgrød er en sund godbid, som er let fordøjeligt og hjælper de små maver til at tilpasse sig en varieret kost. Holle Økologisk 3-kornsgrød er fri for tilsætningsstoffer og fyldt med næringsstoffer til dit voksende barns krop og sind.


B1 vitamins gavnlige effekter

B1 vitamin øger energiproduktion ved at omdanne sukker til energi. Vitaminet fremmer et sundt hjerte, regulerer hjerteslag og opretholder effektiv organfunktioner. B1 vitamin styrker en sund hjernefunktion og hukommelse.


Holle Økologisk 3-kornsgrød

  • Økologisk 3-kornsgrød fra 6 mdr og op
  • Dyrket uden skrappe syntetiske pesticider eller GMO
  • Beriget med vitamin B1
  • Let for barnet at fordøje

Instruktion

Kan bruges på flere måder – grøden kan blandes med mælk, vand, modermælkserstatning eller modermælk. Nem at forberede – klar på få minutter. Ønsket væske opvarmes og blandes med grøden. Der kan også tilføjes frugt, efter et barns max daglige indtag.

Ingredienser

Fuldkorns rismel * 70%, majsmel ** 20%, Fuldkorns hirse mel * 10% vitamin B1 (kræves af EU-retten)


* fra økologisk landbrug


** fra biodynamisk landbrug (Demeter kvalitet)

Bemærk venligst

Start med at made fra omkring 4-6 måneder i forhold til dit barns udviklingstrin og individuelle behov. Giv ikke grød til børn under 4 måneder som erstatning for modermælk. Holle anbefaler at starte med en enkelt-korns grød. Ris eller Hirse Grød er gode til at starte med efter 4-6 måneder før Holles andre varianter tages i brug.

Produktinformation

Mængde 250 Gram
Producent Holle
Produktnummer 42107
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på