2 Hipp Babymad | Økologisk & Bæredygtigt | Køb på - Mecindo.dk

Hipp


Viser 1 til 24

Hipp

Hipp Organic er blandt de bedst sælgende mærker af babymad i Storbritanien - og med god grund!

Produkterne fra Hip Organic er altid økologiske og er udviklet til at indeholde en optimal balance af gode næringstoffer, uden at gå på komprosmis med den gode smagsoplevelse.

Hipp produkter

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af alt fra modermælkserstatning, til Hipp babymad i mange forskellige varianter.

Hipp og deres økologiske kvalitet

Hipp har strengere regler når det kommer til økologi, end de generelle standarder for EU.

Alle Hipp’s produkter kommer i den reneste økologiske kvalitet. Dette gør de fordi, de hos Hipp ved at babyer og småbørn er sensitive og yderst modtagelige overfor farlig kemi. Netop derfor er det altid det bedste valg at vælge økologisk, når det kommer til de små i hjemmet. Men lovmæssige organiske kvalitetsmærker alene giver ingen garanti for, at råvarerne virkelig er fri for forurenende stoffer. Netop derfor udsætter Hipp deres produkter for en ekstremt grundigt afprøvninger, med standarder der rækker ud over den retslige norm for økologiske fødevarer. Alle Hipps råvarer går igennem første inspektion, af uddannet speciale, lige efter levering. Hvis inspektøren, har bare den mindste indsigelse, godtages fødevarerne ikke.

Formålet for Hipp, er at anvende kun de reneste ingredienser, netop derfor testes fødevarerne også for spor af over 1000 forskellige stoffer. Kun de produkter som passerer den omfattende kontrolordning, kan gøre sig fortjent til Hipp’s eget økologiske mærke og ender i sidste ende i krukkerne

Hipp og bæredygtighed

Specielt nu, men også længe før gik det op for Hipp, at også de har et særligt ansvar for fremtiden. De ønsker at deres ( og jeres) børn og børnebørn vil arve en verden som er værd at leve i, og værd at elske. Dette mål, har inspireret Hipp i mere end fem årtier.

Én ting er at tale om bæredygtighed, en anden er at omfavne den hver eneste dag som kernen af denne entreprenørske virksomhed. Når de træffer beslutninger og udvikler nye produkter, er den første ting de gør, at spørge: ”hvilken effekt vil dette have på verden i morgen”

Filosofien i Hipp fokuserer på bevarelsen af naturen samt en respektfuld behandling af naturens dyrebare ressourcer og beskyttelse af biodiversitet.

Deres ansvar omfatter også leverandører, medarbejdere og deres familier. Dette gør de fordi de de af erfaring kan sige at succes på langt sigt har brug for et stærkt fundament af etiske værdier.

HiPP var den første store europæiske fødevareproducent der indførte et EMAS-baseret miljøledelsessystem, og de forbedrer stadig løbende deres økobalance. Siden systemet blev implementeret i 1995, har virksomheden formået at reducere vandforbruget med to tredjedele, og energiforbruget med over halvdelen. 97 procent af alt affald genbruges nu, og Hipp afdelingerne i Tyskland, Østrig og Ungarn opererer kulstof-neutralt, selvom produktionen er fordoblet og virksomhedens produktprogram er udvidet til over 260 forskellige produkter.

Hipp’s historie

Enhver success strater med en fremragende idé. Denne familievirksomhed startede da Joseph Hipp producerede raspmel til babymad og solgte det fra hans bageri. På denne måde blev Hipp Babymad født.

Dette skete i 1899 og siden da, med de nye generationer, blev Hipp’s familie kåret som pionerer indenfor økologisk landbrug.

I dag har Hipp stået for økologi og bæredygtighed i mere end 50 år.