Hindbær ketoner

Kosttilskud til vægttab.

Hindbær Ketoner er et af de midler, du kan bruge til at få sparket dit vægttab i gang. Pillerne skulle øge forbrændingen og nedbryde fedt, og mange bruger især hindbærketon piller i begyndelsen af en kostomlægning for at opnå hurtigere resultater. Pillerne hjælper nogle mennesker gennem hele deres vægttab, og mange tager dem for at bevare den ønskede vægt, når først man har nået sit mål. 
Hindbær ketoner skulle efter sigende hjælpe med at:

  • Øge forbrændingen
  • Øge stofskiftet
  • Regulere appetitten


Viser 1 til 2

Hindbær ketoner

Er hindbær ketoner et naturligt stof?

Hindbær ketoner er et naturligt stof i hindbær, og det findes i små mængder i solbær, tranebær og kiwi. Dehindbær ketoner, der bruges i hindbærketon piller er imidlertid fremstillet ved hjælp af en kemisk process og er altså ikke udvundet af hindbær.
Hindbær ketoner sørger for at fedtet inde i cellerne nedbrydes effektivt, hvorved kroppen hurtigere forbrænder fedt. Hindbær ketoner skulle også øge kroppens indhold af adiponectin, et hormon, der hjælper stofskiftet, og derfor hjælper hindbær ketoner folk med at få gang i et vægttab. 

Natures Aid Hindbær Ketoner Advance+

Natures Aid Hindbær Ketoner Advance+ er hindbærketon piller med grøn te. Grøn te er tilsat pillerne fra Natures Aid, da grøn te indeholder koffein og katekinpolyfenoler, som skulle give mere energi og forøge hvilestofskiftet. Nogle får vægttabet i gang ved at indtage hindbær ketoner, og kombinerer man pillerne med en ikke-fedende kost og god motion, så er der stor chance for at vægttabet kommer i gang.