Himalayasalt foretrækkes af mange fremfor havsalt. Det er smukt at se på pga. sin lyserøde farve. Derudover er det velegnet til eksempelvis fodbad. Læs mere om Himalayasalt nederst på siden. 


Hvad er Himalayasalt?

Himalayasalt er utroligt populært som krydderi i forbindelse med tilberedning af mad, men også som en del af bordets faste salt- og pebersæt. Det særlige ved Himalayasalt er, at det er lyserødt og ikke hvidt som f.eks. havsalt. Mange tror fejlagtigt at Himalayasalt stammer fra bjerget Himalaya, men dette er ikke tilfældet. Faktisk udvindes Himalay salt fra miner i Pakistan, hvor der for flere tusind år siden var hav. Årsagen til den lyserøde/pink farve er, at de har et højt indhold af mineralet jern, og er ikke tilsat efter udvinding – farven er helt naturlig. 


Hvad er Himalayasalt godt for?

Du kan bruge Himalayasalt i din daglige madlavning og skifte dit havsalt ud med denne flotte lyserøde variant. Du skal bruge samme mængde Himalayasalt som havsalt – men nogen mener at smagen er en smule anderledes end almindeligt salt. Prøv selv, måske du kan smage forskel eller også smager du ingen forskel. Fra Himalaya Salt Dreams kan du vælge mellem flere forskellige varianter:

Himalayasalt kan også bruges i et lækkert fodbad når du skal forkæle dig selv og dine fødder. Ømme fødder, tørre fødder eller irriterede fødder har godt af lidt ekstra pleje engang i mellem og her er et fodbad med Himalayasalt perfekt. Det eneste du skal bruge, er 1 deciliter Himalayasalt og en balje med lunt vand. Sæt dig godt til rette og placér dine fødder i den behagelige blanding. Når vandet bliver koldt, kan du tage fødderne op. Under fodbadet får dine fødder gavn af Himalayasaltets mange mineraler som jern og magnesium. 


Er der forskel på Himalayasalt og havsalt?

Udover jernindholdet, herunder den lyserøde farve, er der ikke stor forskel på Himalayasalt og havsalt. Du kan derfor vælge den salt du synes bedst om, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 


Køb Himalayasalt på mecindo.dk

Køb dit Himalayasalt på mecindo.dk til billige priser. Vi forhandler Himalayasalt fra Himalaya Salt Dreams samt mærker som Rømer, Biogan, Urtekram og Natur-Drogeriet

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul