2 Higher Living, Køb Te online hos Mecindo.dk

Higher Living


Viser 1 til 24

Higher Living

Te er ikke bare te. Og er du på udkig efter te af høj kvalitet, så er Higher Living det temærke, du har ventet på! Med deres udvikling af infusionste og deres inspirerende nytænkning har Higher Living nemlig sat sig for at bringe forfriskende smagsvarianter til alle te-elskere. 
Det engelske firma har over 45 års erfaring inden for te-branchen og sætter en ære i at gøre te-drikning til en både smagfuld og æstetisk oplevelse. Alle te-varianter fra Higher Living består af økologiske ingredienser og de smukt dekorerede forpakninger består af 100% genbrugskarton.

Te i alle tænkelige varianter.

Hos Mecindo fører vi et bredt udvalg af de mange te-varianter fra Higher Living. Her finder du Higher Living's udgaver af både urtete såvel som hvid, grøn og sort te.
Var det for eksempel noget at prøve White Tea Strawberry, hvor den fine smag af hvid te er tilsat et frugtpift i form af tørrede jordbær? Af andre opfriskende varianter kan nævnes Higher Living Lemon & Ginger, eller slet og ret Higher Living Ginger Kick - så er du i hvert fald sikker på at få et spark energi, hvad enten du nyder din te til morgenmad eller senere på eftermiddagen.

Af rene urteteer kan du få både fennikel- kamille- og forskellige variationer af myntete fra Higherliving. Og er du endelig til klassikerne inden for sort te, kan du prøve English Breakfast eller Earl Grey med sin karakteristiske smag af bergamote fra Higher Living.