2 High5 Energiprodukter - Køb High5 Zero, Energibarer her!

High5


Viser 1 til 24

High5

Sport skal være sjovt
High5's innovative produkter hjælper dig med at presse dig ud over dine grænser og giver dig energien til at nyde udfordringerne.
For at sikre dig de bedste produkter og for at minimere risikoen for utilsigtet doping, skal disse kriterier være opfyldt:

  • Videnskabeligt baseret og bevist
  • Lavet på ingredienser af den bedste kvalitet
  • Indeholder kun den bedste naturlig smag, uden forstærkere

Historie

High5 er et britisk selskab. De engagerer sig for dig og din sundhed. I mere end 20 år har deres mål været at skabe et komplet produktprogram med kun de allerbedste råvarer, uden at gå på kompromis.
High5 produkter indeholder ikke ingredienser fra listen over WADA navngivne forbudte stoffer. Derudover er der implementeret kvalitetssikring og et strengt overvågningsprogram, som sikrer den høje kvalitet og laves for at undgå utilsigtet doping. Ved at kombinere deres praktiske no-nonsense tilgang, grundig afprøvning lavet af forskere i laboratoriet og feedback fra verdensklasse atleter som konkurrerer i verdens hårdeste events, garanteres du, at kunne stole på High5 produkterne. På den måde kan High5's produkter hjælpe dig med at optimere din præstation, og dermed nyde den.

IsoGel eller EnergyGel?

High5 udbyder både IsoGel og EnergyGel, men hvad er i virkeligheden forskellen? Og hvad er bedst for dig?
Forskellen mellem de to er egentlig ret lille. IsoGelen er isotonisk, dette betyder at din mave kan optage det uden du behøver at drikke væske supplerende. EnergyGel er tykkere i konsistensen og skal suppleres med vand for at kunne optages ordentligt. Til gengæld er EnergyGel lettere i vægt, og du kan derfor have flere med på vejen og de passer bedre i dit løbebælte end IsoGelen gør. Derfor må det være op til dig at finde ud af hvilken af de to du foretrækker. Hvis ikke du har prøvet nogle af de to men du snart skal til et event hvor du skal præstere, kan du med fordel prøve High5's Race Pakke som indeholder begge Gel's. Prøv dem i din træning op til, og beslut hvilken en der passer bedst til dig.