Hele kaffebønner

Køb de bedste kaffebønner hos Mecindo, når du vil have hele kaffebønner. Vi forhandler de bedste kaffebønner fra Equal Exhange, og alle kaffebønnerne er enten Fairtrade eller både Fairtrade og økologiske. Kaffen fra Equal Exchange er velsmagende og købt hos ko-operativer, hvor det er små kaffebønder, der dyrker kaffen på hver deres lod og derefter distribuerer kaffen i fællesskab - lidt som de danske andelsbevægelser.

Læs mere Skjul

Hele kaffebønner fra Equal Exchange

Hos Equal Exchange handler man direkte med ko-operativerne udenom diverse mellemmænd. På den måde sikrer Equal Exchange, at bønderne får den bedste pris for deres kaffe. Bønderne garanteres også en fair minimumspris og dermed en bedre indkomst. Equal Exchange bestræber sig på at finde de aller bedste kaffebønner og støtter samtidig kvindelige ledere, økologi, korrekt dyrkning etc. Så når du køber hele kaffebønner fra Equal Exchange, får du ikke bare de bedste kaffebønner, du køber også bæredygtighed, støtter kvinders rettigheder, støtter økologi mv. 

Smagen bevares i de hele kaffebønner

Nogle af de hele kaffebønner, som du køber hos Mecindo, er dyrket udelukkende af kvinder; nogle er dyrkede i Colombia andre i Sumatra. Kaffebønnerne leveres i 227 g. poser, der sikrer og bevarer den gode smag. Espresso bønner fås dog i en 1 kg pakning. Pakningsstørrelsen er vigtig, da hele kaffebønner kan miste noget af den gode smag, når de får ilt, hvilket de får, hver gang posen åbnes. Det er derfor fornuftigt at købe kaffebønner i mindre pakninger. Prøv de forskellige kaffebønner, og find din favorit!

Køb hele espresso bønner for smagens skyld

Når du laver kaffe af hele kaffebønner, smager din kaffe lidt bedre. Det giver en helt speciel smag, når bønnerne er ny-malede, og en espresso smager bare meget bedre, når bønnerne ristet umiddelbart før brygning.

Hvorfor Fairtrade produkter?

 

Når man køber Fairtrade, betyder det, at de lokale bønder sikres en god og fair pris. Fairtrade sikrer også bønderne en stabil indkomst, hvilket forbedrer deres og deres familiers levevilkår og giver et mere stabilt samfund. Det vil altså sige, at du, når du køber Fairtrade-produkter, er med til at give bønderne og deres familier et bedre liv. På en eller anden måde smager kaffen lidt bedre med det i tankerne!

Læs mere Skjul