Biogan Økologisk Hel Hirse
Spises som tilbehør eller koges til grød
1 kg
51,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
+Forsendelses- og emballagegebyr
+Forsendelses- og emballagegebyr
Beskrivelse
Hel hirse anvendes som tilbehør samt til bagning, i müsli og postejer. Kan også bruges til grød.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Brugsanvisning og forholdsregler:
Hirsen skylles grundigt før kogning, så de naturlige saponiner fjernes. Kog hirsen i cirka 20 minutter. Til bagning: Hirsen koges op et øjeblik i en gryde med rigeligt vand. Gryden tages af varmen og henstår med låg i ca. 15 minutter. Hirsen hældes op i et dørslag og overrisles med koldt vand, så den slimede væske forsvinder. Sigten rystes godt og hirsen stilles til afkøling og afdrypning.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Energi | 1493 kJ / 357 kcal |
Fedt | 3,9 |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,9 |
Kulhydrat | 69 |
-heraf sukkerarter | 1,5 |
Kostfibre | 3,9 |
Protein | 11 |
Salt | 0,01 |