Biogan Økologisk Hel Hirse
Spises som tilbehør eller koges til grød
1 Kg
Vejl. Pris 49,95 kr
41,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 8,00 kr
Kun 1 dag tilbage
Tidsbegrænset tilbud
Spar 8,00 kr
Kun 1 dag tilbage
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Hel hirse anvendes som tilbehør samt til bagning, i müsli og postejer. Kan også bruges til grød.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Brugsanvisning og forholdsregler:
Hirsen skylles grundigt før kogning, så de naturlige saponiner fjernes. Kog hirsen i cirka 20 minutter. Til bagning: Hirsen koges op et øjeblik i en gryde med rigeligt vand. Gryden tages af varmen og henstår med låg i ca. 15 minutter. Hirsen hældes op i et dørslag og overrisles med koldt vand, så den slimede væske forsvinder. Sigten rystes godt og hirsen stilles til afkøling og afdrypning.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 1493 kJ / 357 kcal |
Fedt | 3,9 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,9 g |
Kulhydrat | 69 g |
-heraf sukkerarter | 1,5 g |
Kostfibre | 3,9 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0,01 g |