2 HealthAid | Kosttilskud og naturmedicin hos Online Apotek | Mecindo.dk

HealthAid


Viser 1 til 24

HealthAid

Med en grundigt prøvet metode der er udviklet af eksperter og videnskablig testet og undersøgt giver HealthAid dig et godt og bredt udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud. 

Derudover finder du hos Mecindo også et stort udvalg af skønne og nærende cremer og olier som passer til alle. 

Selv med en sund og varierende kost kan du gå glip af nogle vigtige vitaminer og mineralersom giver dig mere overskud i hverdagen. 

Produkter fra HealthAid giver dig det lille ekstra, som du behøver og understøtter samtidigt en optimal sundhed ved at levere produkter af den højeste kvalitet, som du og din krop behøver.

Høj naturlig kvalitet

HealthAids produkter bliver lavet af ingredienser med høj kvalitet og er så vidt muligt lavet af naturlige ingredienser. Dette gør, at du som forbruger blandt andet slipper for produkter med kunstige emner og farvetilsætninger. 

Derudover er langt de fleste kosttilskud fra HealthAid fri for salt og sukker samt mælkeprodukter.

 Derfor bruges produkterne af mange vegetarer og veganere, men de kan selvfølgelig bruges af alle, der behøver det lille ekstra overskud i hverdagen.


Tilpasset dine behov

Hos Mecindo finder du et bredt udvalg at det store sortiment fra HealthAid. Her er både gode og nyttige vitaminer og mineraler til dig selv, men også til dine børn og resten af familien. 

Derudover finder du mange muligheder for at støtte og forbedre lige præcis dine kostvaner med det store udbud af kosttilskud. Hos Mecindo.dk finder du også de gode behagelige olier fra HealthAid, så du kan have det godt i både krop og sjæl.