Hawkins & Brimble

Hawkins & Brimble – engelsk hud- og kropspleje til mænd. Med en maskulin duft og næringsfulde ingredienser af naturlig oprindelse. Uanset om du ønsker hudpleje, skægpleje eller hårpleje, finder du det lige her. Læs mere nederst på siden.


Hvad er Hawkins & Brimble?

Hawkins & Brimble er en engelsk producent af premium kvalitet barberings- og plejeprodukter. Grundlæggeren, Stephen Shortt, fik idéen til Hawkins & Brimble tilbage i 2016. Her havde Stephen i lang tid forsøgt at finde produkter til hans sensitive hud. Det var især produkter til barbering han ledte efter, men de fleste indeholdte mange unødvendige ingredienser eller duftede af mint eller citrus. 

Stephen og en engelsk barber gik derfor i gang med at udvikle produkterne du i dag finder her på mecindo.dk. Alle produkterne udvikles og fremstilles i England og har indhold af effektive, skånsomme og naturlige ingredienser. Duften er ikke af mint eller citrus, men stammer fra elemi og ginseng – en skøn og maskulin duft. 

Udover at gøre noget godt for dig, er Hawkins & Brimble fokuseret på også at passer på naturen og miljøet. Dette gør de ved at skifte til 100 % genbrugt emballage, ændre plastiktuber og flasker til aluminium som kan genanvendes. Flere af cremerne kommer allerede i glas fremfor plastik. 


Plejeprodukter til mænd

Hawkins & Brimble er udviklet til mænd, men kan sagtens bruges af kvinder – især fordi de er så skånsomme og samtidigt effektive som de er. Nogle af produkterne kan minde om hinanden ved første øjekast, men det er langt fra tilfældet. For at gøre det lettere at se hvad forskellen er, har vi herunder beskrevet produkterne kort:

Hawkins & Brimble Shampoo

En shampoo som bade renser og styrker håret. Indholdet af ingefær fjerner skæl og lindrer kløende hårbund. Derudover indeholder shampooen B5-vitamin som trænger ind i håret og efterlader det sundt og flot.

Hawkins & Brimble Conditioner

Conditioner/balsam som med sit indhold af kokosolie, fremmer glansfuldt og blødt hår. Kokosolien bidrager til hovedbundens naturlige balance.

Hawkins & Brimble Body Wash

Lækker kropsvask med indhold af aloe som fugtgiver huden og lindrer hudirritation. Derudover indeholder kropssæben både ginseng og elemi som giver huden en frisk følelse. 

Hawkins & Brimble Face Wash

Face washen fjerner overskydende hudfedt, snavs og bidrager dermed til at forebygge uren hud i ansigtet. Indeholder bl.a. aloe juice.

Hawkins & Brimble Facial Scrub

En gang i mellem kræver huden lidt ekstra pleje i form af en facial scrub. Med indhold af knuste valnøddeskaller eksfolieres huden skånsomt. Døde hudceller og snavs fjernes så porerne ikke tilstoppes.

Hawkins & Brimble After Shave Balm

Hvis du barberer dig med skraber kender du sikkert til røde knopper, tør eller rød hud. Ved at bruge en after shave balm fugtes din hud, mens bakterier fjernes og hudens porer lukkes. Dermed kan snavs ikke sætte sig og skabe irritation i huden. Skyl rester af barberskum/creme væk og massér after shaven ind i huden.

Hawkins & Brimble Hair Wax Molding

Hårvoks med medium hold der giver dig mulighed for at style håret. Samtidig med at håret styles, plejes det og får tilført masser af sunde næringsstoffer fra bl.a. jojobaolie og mandelolie.

Hawkins & Brimble Beard Balm

Klør skægget eller skæller det? Det kan være ekstremt irriterende at have tør og kløende hud under skægget, men med en beard balm kan du nemt tilføre huden fugt. Med indhold af kakaosmør, valmuefrøolie og havre. 

Hawkins & Brimble Water Pomade

Ønsker du et slikket og smart look, så er water pomade til håret det rette valg for dig. Brug den i tørt eller fugtigt hår og sæt det som du vil. Indeholder både tsubakiolie og kokosolie som fugter og plejer håret.

Hawkins & Brimble Beard Oil

Er dit skæg stort? Prøv en skægolie som holder skægget blødt, tykt og stærkt. Derudover giver skægolien fugt til huden under skægget, så du undgår tør og irriteret hud. 

Hawkins & Brimble Shaving Cream

Til din barbering er en shaving cream et must. Den sørger for at hårene blødgøres og at skraberen glider uforhindret over huden. 

Hawkins & Brimble Matt Clay

Ønsker du et tørre look når du sætter håret, er matt clay den voks du skal vælge. Den har et let til medium hold og både styler og plejer håret.

Hawkins & Brimble Moisturiser Daily Energizing

En luksuriøs ansigtscreme med både omega-3 og 6 samt E-vitamin. Huden fugtes, plejes og efterlades fuld af fornyet energi. Cremen beskytter mod tørhed og støtter hudens naturlige pH balance. 

Hawkins & Brimble Moisturiser Oil Control

Hvis din hud ofte skinner og føles fedtet er Oil Control ansigtscremen den du bør vælge. Den giver huden et mattere udseende, samtidig med at huden fugtes og plejes. 

Hawkins & Brimble Shaving Brush

Som en del af din barbering og til brug med Hawkins & Brimble Shave Cream, er en barberbørste perfekt. Den sørger for at barbercremen masseres ind omkring alle hårene. Herefter er det så let som en leg, at barbere dit skæg.


Hvad indeholdeholder Hawkins & Brimble?

Alt efter hvilket produkt du vælger, indeholder det forskellige ingredienser. Dog er der en del ingredienser som går igen i flere af produkterne – alle ingredienserne kan du se herunder:

 • Mandelolie: Virker fugtgivende og blødgørende.
 • Aloe vera: Fugtgivende og beroligende på huden. Modvirker bl.a. irritation og rødme.
 • Arganolie: Utroligt fugtgivende og plejende.
 • Bivoks: Fed i konsistensen, fugtgivende og med indhold af bl.a. A-vitamin. 
 • Koffein: Stimulerer huden og får den til at føles frisk. 
 • Kakao: Lindrer rød hud og giver fugt til huden pga. sit indhold af omega-6 fedtsyrer. 
 • Castorolie: Indeholder mineraler og næringsstoffer som plejer både hud og hår.
 • Kakaosmør: Modvirker skællende hud og giver en masse intensiv fugt.
 • Kokosolie: Skaber balance i hårets oliesammensætning.
 • Ingefær: Stimulerer blodcirkulationen og er fantastisk i behandlingen af skællende hovedbund. 
 • Jojobaolie: Absorberer hudfedt og efterlader huden med et mat udtryk. 
 • Havre: Indeholder bl.a. E-vitamin som beskytter hudens celler mod oxidativt stress. 
 • Olivenolie: Trænger dybt ind i huden hvor olien giver fugt og pleje.
 • Panthenol (B5-vitamin): Virker plejende og beskyttende på håret.
 • Sheasmør: Fugtgivende og plejende på huden. 
 • Tsubakiolie: Giver glans, fylde og næring til håret.
 • Tapioka: Giver hudens en ensartet følelse.
 • Valnøddeskaller: Virker eksfolierende på huden og efterlader den ren og glat.
 • Valmuefrøolie: Blødgør, plejer og beskytter håret.


Derfor skal du vælge Hawkins & Brimble

Hvis du er i tvivl om produkterne fra Hawkins & Brimble er noget for dig, så læs med herunder, hvor vi giver dig nogle eksempler på, hvorfor du skal vælge lige netop Hawkins & Brimble:

 • Velegnet til sensitiv og sart hud
 • Indeholder naturlige ingredienser
 • Giver dig en flot barbering
 • Forebygger tør, irriteret og skællende hud
 • Godt for dig – godt for miljøet


Køb Hawkins & Brimble på mecindo.dk

Vælg de plejeprodukter fra Hawkins & Brimble som passer til dit behov og din hudtype. Udvalget er stort og er af utroligt høj kvalitet. Få flot, ensartet og sund hud samtidig med at du kan nyde den milde og maskuline duft fra bl.a. Ginseng. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul