Hawaiian Tropic

Brug solcreme, sololie og aftersun fra amerikanske Hawaiian Tropic, og beskyt huden effektivt. Med inspiration fra Hawaiis natur, får du solbeskyttelse med eksotiske dufter fra bl.a. mango, kokos og papaya. Læs mere om Hawaiian Tropic og køb online allerede i dag.


Hvad er Hawaiian Tropic?

Hawaiian Tropic er et amerikansk brand der fremstiller lækre og effektive solbeskyttelsesprodukter, som solcreme, sololie og aftersun. Brandet blev grundlagt tilbage i 1969 af Ron Rice, der tog et lån på 500$ fra sin far. Derefter sammensatte og blandede Ron Rice sin første solcreme, hvorefter han hældte den på flasker hjemme i sin garage. Hawaii og den tropiske natur var en stor inspirationskilde til Ron Rices produkter, hvilket både ses på emballagen og duftes når solcremen påføres. 

I dag er Hawaiian Tropic et af de mest anerkendte og brugte solcremer i USA – og det er ikke uden grund. Solcremen er utroligt effektiv og findes i flere varianter. Derudover består ingredienserne bl.a. af urter og planter fra naturen. De naturlige ingredienser giver både duft og egenskaber til de mange solcremer, aftersuns og sololier, og kommer i sidste ende dig og din hud til gode. 


Solcremer, aftersuns og sololier fra Hawaiian Tropic

Solcremerne fra Hawaiian Tropic findes som både lotion og spray. Derudover kan du vælge din solcreme med en solfaktor 15, 20 eller 30. Vil du gerne vide mere om de forskellige Hawaiian Tropic solbeskyttelsesprodukter, så læs med herunder hvor vi kort beskriver de enkelte produkters skønne egenskaber.

 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion SPF15
  En let og effektiv solcreme der både fugter og plejer huden i op til 12 timer. Solcremen har en lækker duft af kokos og papaya.

 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion SPF30
  Solcremen har helt samme egenskaber, duft og lethed som varianten ovenover med SPF15. Denne har dog SPF30 og yder en bedre solbeskyttelse. 

 • Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF15
  En spray i form af olie, er nem at påføre og giver en effektiv solbeskyttelse. Olien fra Hawaiian Tropic er vandfast i op til 80 minutter – herefter bør et nyt lag sprayes på og fordeles. Samtidigt med at huden beskyttes mod solens UVA-, UVB- og IR stråler, fugtes huden også så den ikke udtørres.  Sololien har en lækker duft af eksotiske himmelstrøg.

 • Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF20
  Hvad mere er der at sige, end at sololien i sprayform er med SPF20 solfaktor – og med de helt samme egenskaber og dufte som varianten med SPF15. 

 • Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun
  Brug denne aftersun efter solbadning, eller efter du har været ude i solen i længere tid. En aftersun fugter huden og sørger for at den ikke bliver tør. Derudover beroliges huden, og rødme reduceres. Med indhold af aloe vera fugtes huden i op til 24 timer. 

 • Hawaiian Tropic Body Butter Coconut
  Plej din hud over hele kroppen med denne fantastiske body butter. Den både køler, fugter og plejer huden hvilket både indholdet af A-, C- og E-vitamin bidrager til. Skøn duft af kokos.


Vælg den rigtige solcreme

Er du i tvivl om du skal vælge SPF15, SPF20, SPF30, lotion eller spray? 

I Danmark anbefaler Sundhedsstyrelsen at man bruger en solcreme med minimum SPF15. Har du sart hud, lys hud eller vil du gerne beskytte dig ekstra meget, skal du bruge SPF20 eller SPF30. SPF15-25 giver mellem beskyttelse, mens SPF30-50 giver høj beskyttelse.

Om du vælger Hawaiian Tropic i form af lotion eller olie, er op til dig – de beskytter begge lige godt mod solens skadelige stråler. Ofte vælger mange sololien når de skal på stranden. Den giver en smuk glød og fugter huden med dens naturlige oliers egenskaber. 


Solcreme og D-vitamin

Selvom du bruger selvcreme, vil din hud være modtagelig overfor den mængde stråler der bidrager til hudens produktion af det essentielle D-vitamin. D-vitamin bidrager bl.a. til:

 • En normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor
 • Et normalt indhold af calcium i blodet
 • Vedligeholdelse af normale knogler og tænder
 • Immunsystemets normale funktion 


Hvorfor er solcreme vigtigt?

Solcreme er vigtigt da huden beskyttes mod solens skadelige stråler. En ubeskyttet hud skades af strålerne og bliver solbrændt. Når huden bliver solbrændt, bliver den rød i nogle dage, hvorefter den begynder at skalle. Når først huden er blevet solbrændt, er den blevet skadet og risikoen for hudkræft øges. 

Når du påfører solcreme eller sololie på huden, beskytter laget mod solens stråler – men det er vigtigt at du bruger nok. Til en voksen person skal du faktisk bruge en håndfuld solcreme til hele kroppen for at få en optimal effekt.  Du skal også huske, at det ikke er nok at smøre kroppen ind i solcreme én gang. Solcremens effekt forsvinder når du sveder, bader eller vender dig på solsengen. Sørg derfor for at smøre dig ind flere gange. 

Har du børn skal du sørge for at de beskyttes mod solens stråler – mere end du beskytter dig selv. Vær opmærksom på, at børn under 1 år aldrig skal ud i direkte sol. Børns hud er utroligt modtagelige overfor solens stråler, og derfor er det en god idé at give børnene t-shirts, solhatte og solcreme på. Solcremen skal fornyes mindst hver anden time så den optimale virkning opretholdes. 

Imellem kl. 12 og 15 er solens stråler stærkest, og her bør børnene have mulighed for at opholde sig i skygge eller indendørs. Derfor er det også en fordel at tage til stranden om enten formiddagen, eller sen eftermiddag hvor solens stråler aftager. Husk dog stadig solcremen, og husk, at en solcreme ca. holder ét år efter åbning. Herefter aftager virkningen og det er tid til at investere i en ny.


Køb Hawaiian Tropic solbeskyttelse på mecindo.dk

Køb de velduftende, effektive og lette sollotions, sololier og aftersuns her på mecindo.dk. Med eksotiske duft og inspireret af Hawaii, får du en utroligt lækker solbeskyttelse der giver både beskyttelse og pleje til huden. Køb online i dag og få leveret inden for kun 2-4 hverdage. Perfekt til både sommer og ferier. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeserviceLæs mere Skjul