Hasselnøddesmør

Lækker Nøddecreme på Hasselnødder

Køb en lækker hasselnøddecreme, som har et hav af anvendelsesmuligheder, og som smager godt, lige som den er. Hav altid hasselnøddesmør i huset, så har du en lækker sandwichspread, en sund Nutella - hvis du smører det på et stykke brød og hakker lidt mørk chokolade til at komme ovenpå, lidt lækkert at tilsætte den smoothie, der mangler lidt kant eller slet og ret en gang "smør" til brødet. Hasselnøddesmør har et forholdsvist lavt indhold af kulhydrater og et højt indhold af de sunde fedtsyrer, og så er det både sundt og særdeles lækkert!

Læs mere Skjul

En nøddecreme, der strutter af sundhed

Hasselnøddesmør indeholder hverken mælk eller gluten, det er simpelthen 100 % hasselnødder og intet andet. Den cremede og smøragtige konsistens opstår, når hasselnødderne blendes længe nok. Prøv hasselnøddesmørret fra Raw Health, der både er [strong]raw og økologisk[/strong] - brug nøddecremen som den er, lav den til en sund Nutella, eller find på noget helt tredje. 

Alt det gode i hasselnødder

Blot 30 g hasselnødder om dagen dækker dit behov for vitamin E - den gruppe af vitaminer, der virker som antioxidanter. Så med bare en enkelt skefuld hasselnøddesmør så er du allerede godt på vej til at få dækket dit daglige behov for dette vitamin.

Du får desuden en god portion af de sunde kulhydrater (29,3 g. pr. 100 g. hasselnødder), og så er hasselnødder desuden fyldt med fibre og protein samt ikke mindst magnesium.
Hasselnødder er også rige på de umættede fedtsyrer, der hjælper med til at sænke LDL kolesteroltallet (det "farlige" kolesterol) og hæve HDL kolesteroltallet (det "sunde" kolesterol).

Læs mere Skjul