2 Hampstead Tea, Køb online hos Mecindo.dk

Hampstead Tea


Viser 1 til 17

Hampstead Tea

Hampstead Tea producerer certificeret økologisk te af højeste kvalitet. Her på siden finder du et udvalg af spændende teer fra Hampstead Tea med forskellige smagsvarianter. Du kan f.eks. vælge imellem traditionelle engelske teer som Earl Grey eller English Breakfast Tea. Du finder også Darjeeling te med muskat og frugttoner, te med citron eller te med fennikel og lakrids. Hampstead Tea Green er en grøn te, som er sprængfyldt med antioxidanter og har en udrensende effekt.
Trænger du til en god iste på en varm dag, kan vælge Oolong Peach Ice Tea med ferskensmag eller Rasberry Ice Tea med hindbærsmag.

Exceptionelle teer og urter

Hamstead Tea anvender kun teer og urter, som er exceptionelle, og der er ikke tilsat kunstige sødemidler eller farve. Tebladene er håndplukkede, og tebrevene er fremstillet af papir, som er ubleget, og der anvendes hverken lim eller hæfteklammer. Hvert enkelt tebrev er pakket ind i en indbydende papirpose.

Biodynamisk tedyrkning ved foden af Himalayabjergene

Firmaet Hampstead Tea holder til i London, men teen kommer fra Makaibari i Darjeeling i Indien, som er verdens første biodynamiske teplantage, der ligger ved foden af Himalayabjergene.
Ideen til at dyrke og sælge økologisk certificeret te opstod ved et møde mellem Kiran Tawadey og Rajah Banerjee, grundlæggerne af Hamstead Tea, i 1989. Teen er både Fairtrade mærket og Demeter mærket.