Økologisk te fra engelske Hampstead. Masser af smag og mange forskellige varianter at vælge mellem. Du finder alle de populære te-varianter, bl.a. matcha, kamille og gurkemeje. Se hele udvalget her på siden og læs mere om Hampstead nederst på siden.


Hvem er Hampstead?

Hampstead er en engelsk producent af økologisk og Fair Trade certificeret te. Kiran, oprindeligt fra Indien, var oprørt over alle de E-numre og sødestoffer der blev tilsat fødevarer. Derudover havde hun en stor passion for te, og helst te af den bedste kvalitet. 

Økologisk te var i 90’erne ikke særligt udbredt, og derfor var Kiran en af de første. I forbindelse med at finde butikker og cafeer der ville sælge teen, blev hun mødt af meget modstand. Især fordi de første produkter var te som hele blade. 

Endelig fandt Kiran et par steder der ville sælge hende te, og et år senere modtog hendes te prisen for bedste te i kategorien ”Organic Food Awards”. 

For Hampstead er jorden vigtig, og derfor gør de alt for at passe på den. Jorden bruger de til at dyrke deres te, og de forsøger altid at give mere end de tager. 


Økologisk te til enhver smag

Den økologiske te er dyrket uden brug af sprøjtemidler, og fremstillet uden brug af syntetiske stoffer. Desuden er Hampstead en del af ”Plastic Free”, hvilket betyder at der anvendes lidt eller ingen plastik som en del af Hampsteads emballage. Teposerne er ikke sammensat med lim, men med små syninger og så er de fri for nylon. 

I vores sortiment af te fra Hampstead finder du:

 • Hampstead Gurkemeje Te
  En krydret te med gurkemeje. Derudover indeholder teen også en snert af ingefær, appelsin og lakrids. 
 • Hampstead Kamille Te
  En afslappende te perfekt til selvforkælelse, fordybelse og ro. Fri for koffein – kun kamilleblomst.
 • Hampstead Grøn Te med Matcha
  Få energi med den lækre matcha te. Den tilsatte matcha stammer fra Japan og smager fantastisk. 
 • Hampstead English Breakfast Te
  En skøn te – perfekt til om morgenen. Med Darjeeling te og den maltede toffee Assam te er du sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. 
 • Hampstead Earl Grey Te
  Earl Grey er fantastisk efter frokosten. Den giver fornyet energi og en dejlig ro i kroppen.
 • Hampstead iste
  Økologisk iste med smag af hindbær, hyldeblomst, fersken eller citron. Masser af smag og nydes bedst afkølet eller med en isterning eller to. 


Køb te og iste fra Hampstead på mecindo.dk

Skøn, smagfuld og økologisk te – til alle tider af døgnet og alle tænkelige begivenheder. Nyd de lækre teer fra engelske Hampstead og smag forskellen. Teen er af høj kvalitet og fuld af smag og gode næringsstoffer. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul