2 Hairwonder hårpleje til kvinder | Fra 109,95kr. | Mecindo.dk
Hairwonder

Hairwonder – hemmeligheden bag et sundt hår!

Hos Hairwonder elsker de naturligt, sundt, skinnende hr. Siden 1985 har de abejdet passioneret for at udvikle det mest naturlige sortiment af hårplejeprodukter på en bæredygtig måde. Dette gøres ved at bruge de mest innovative ekstrakter og certificerede økologiske produkter

  • Certificeret økologiske ingredienser 
  • Innovative ekstrakter 
  • Parabenefri 
  • Ikke testet på dyr

Hvillke produkter fører Hairwonder?

Hos Hairwonder sælger de produkter der kan hjælpe dit hår med at repareres, næres og give det en glans som aldrig før. I mere end 25 år har de arbejdet for at gøre dette til virkelighed. Hairwonder produkter sælges i mere end 35 lande og millioner af mennesker har set resultatet af deres 100% hollandske kvalitet.

Hairwonder er den første hårplejeproducent som producere hårplejeprodukter, hårfarver m.m. som alle MINDST indeholder 8 certificeret økologiske ingredienser. Disse dyrkes uden herbicider eller pesticider. Derudover er ingen af produkterne testet på dyr. Dette bidrager til en bæredygtig leveform og øger jordens velbefindende.

Hårfarver

Hairwonder er lavet på en ammoniakfri formulering og alle hårfarverne indeholder mindst 8 certificeret økologiske ingredienser. Derudover beskytter de håret mod UV stråling, og holder i op til 8 uger.

Økologisk argan olie, phytokeratin og B5 provitaminet styrker håret, hydrere det og gør det silkeblødt.

Hairwonder hårfarve – for en smuk, glamourøs farve, som gør dit hår sundt, stærkt og silkeblødt!

Stylingprodukter

At style håret er for Hairwonder meget mere end at forme det. Hos Hairwonder elsker de naturligt sundt og stærkt hår. Ved at bruge deres styilingprodukter vil dit hår ikke blot holde formen i længere tid, men det vil samtidigt næres med økologiske ekstrakter, phytokeratin og B5 provitamin. Et stærkt hår fra rod til spids.