Habibi

Med en varmebamse fra Habibi kan dit barn få ekstra varme, tyngde eller en kølende effekt – lige når der er brug for det. Bamsen tåler mikroovn og fryser og virker både beroligende og lindrende. Bamserne har en svag duft af lavendel der får kroppen til at slappe af. Læs mere om Habibi nederst på siden.


Hvad er Habibi?

Habibi er en tysk producent af varmepuder/varmebamser til børn. Det bedste er, at de er i form af bamser og ikke varmes op med el. I stedet indeholder varmebamserne naturlige hirsefrø, der både tåler opvarmning i ovn, mikroovn og nedkøling i køleskab og fryser. 


Vælg din Habibi varmebamse her

Når du og dit barn skal vælge en Habibi varmebamse, er der mange at vælge i mellem. Derfor kan I sikkert finde en bamse der i forvejen er barnets yndlingsdyr. På mecindo.dk kan I vælge i mellem:

 • Habibi Mammut
  Mammutten er utroligt populær blandt børn og har en mild duft af lavendel. Lavendel virker beroligende og kan lides af de fleste. Selvom bamsen er en varmebamse, behøver du ikke varme den eller for den sags skyld køle den. Den fungerer også som en tyngdebamse og kan give baby ekstra tryghed under søvnen. Mammutten er 35 cm.

 • Habibi Drage, grøn
  En flot grøn drage – næsten taget ud af et eventyr. Dragen varmer, køler og tynger alt efter hvad der er brug for. Dragen måler 35 cm.

 • Habibi Drage, lilla
  Lilla drage – måske til pigen? Ikke desto mindre har dragen de samme egenskaber som alle andre Habibi varmebamser. Den kan varme, køle og give tyngde og så måler den 35 cm.

 • Habibi Pegasus
  En eventyrlig og flot pegasus. Bamsen er ca. 30 lang og med varmende, kølende og tyngdegivende egenskaber. 

 • Habibi Flagermus
  Flagermus kan godt være uhyggelige, men flagermusen fra Habibi har et venligt udtryk og varmer baby eller barn behageligt. Flagermusen måler 35 cm. 

 • Habibi Flamingo
  En flot, lyserød og eksotisk flamingo der kan give en varmende vinge når tid er. Flamingoen måler ca. 33 cm.


Sådan bruger du Habibi varmebamserne

Der er flere måder at bruge en varmebamse fra Habibi. Du kan varme den i mikroovnen i 90 sekunder ved 800 W, hvorefter den virker som varmepude i op til 90 minutter. I almindelig ovn (ikke varmluft) skal bamsen varmes i 10 minutter.

Skal bamsen køle kan du lægge Habibi varmebamsen i køleskabet, eller i fryseren for hurtigere og bedre nedkøling. Lad den ligge nogle timer og tag den ud – klar til brug.

En Habibi varmebamse tåler ikke vaskemaskine, men kan i stedet tørres af med en hårdt opvredet klud. Desuden fjernes mange bakterier når bamsen opvarmes i mikroovnen. 


Hvorfor vælge en varmebamse fra Habibi?

Varmebamserne fra Habibi har mange fordele:

 • Indholdet er 100 % naturligt i form af hirsefrø
 • Tåler ovn, mikroovn, køleskab og fryser
 • Virker afslappende og beroligende
 • Virker kølende ved feber og smerter
 • Mange af bamserne har en mild og afslappende duft af lavendel


Køb Habibi varmebamser på mecindo.dk

Hos mecindo.dk forhandler vi et spændende og blødt udvalg af de kærlige Habibi varmebamser. Find din favorit her og køb online allerede i dag – så får du den leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul