Green Protect


Green Protect
 

Green Protect er den simple, effektive og bæredygtige vej til et skadedyrsfrit hjem. Fælderne indeholder ikke gift, men virker hurtig og effektivt. Når du vælger Green Protects produkter er du med til at mindske brugen af farlige giftstoffer der hvor du og din familie opholder sig. 
Du finder insektfælder til indendørs- og udendørsbrug her på siden.
 

 


Produkterne fra Green Protect hjælper dig til et skadedyrsfrit hjem uden brug af skadelige insektgifte. Ved at bruge de simple og forebyggende produkter, reduceres risikoen for et skadedyrsangreb til et absolut minimum. Børn og husdyr kan frit færdes i omgivelserne, både under og efter behandlinger, uden bekymringer.


Hvad er Green Protect?

Green Protect er miljøvenlige, giftfri alternativer til traditionel insekt- og skadedyrsbekæmpelse i hjemmet. Når du vælger et Green Protect produkt til skadedyrsbekæmpelse, er du med til at begrænse det unødige forbrug af insektgifte. 

 

Hvordan virker insektfælderne fra Green Protect?

Det er faktisk ganske enkelt. Fælderne indeholder ikke insektgifte, men er fremstillet med duftstoffer, væsker, klister eller gær. Når de forskellige typer insekter møder fælden, tiltrækkes de af den og fanges i den. I fælden kan de ikke finde ud igen, og de bliver derfor nemt, hurtigt og enkelt uskadeliggjort. 
 

Forskellige typer af insektfælder

Her på Mecindo.dk forhandler vi et bredt udvalg af insektfælder fra Green Protect, som er målrettet specfikke grupper af insekter.
 

 • Bananfluefælder
  Effektive til at fange og reducere antallet af bananfluer i køkkenet eller andre områder.
   
 • Blommeviklerfælder
  Bekæmper effektivt blommeviklere og beskytter frugttræer mod skader forårsaget af deres larver.
   
 • Fluefælder
  Fanger fluer og andre flyvende insekter, hvilket reducerer deres tilstedeværelse indendørs.
   
 • Hvepsefælder
  Tiltrækker og fanger hvepse, hvilket hjælper med at kontrollere deres population og reducere risikoen for stik.
   
 • Myggefælder
  Effektive til at tiltrække og fange myg, så de er mindst muligt til gene i haven eller i huset.
   
 • Skægkræ fælder
  Bekæmper effektivt skægkræ og bidrager til at reducere deres tilstedeværelse i hjemmet eller andre områder.
   
 • Sølvfisk fælder
  Fanger sølvfisk og hjælper med at kontrollere deres population i boligen for at forhindre skade på papirer, stof og andre materialer.
   
 • Æbleviklerfælder
  Beskytter frugttræer mod skader forårsaget af æbleviklerlarver ved at tiltrække og fange de voksne insekter, før de lægger æg på frugterne.
 

De mest populære Green Protect produkter

 • Green Protect melmølfælde
  Melmøl er møl der går i fødevarer – primært mel, pasta, sukker osv. Desværre er skaden ofte sket når først melmøllen opdages. Når først de er i fødevarerne er der ikke andet at gøre, end at smide det hele ud. Med melmølfælden fra A Green Way kan du effektivt forebygge angrebet og forekomsten af melmøl. Fælden er helt uden gift, og så er den ikke forbundet med luftgener. I fælden er der duftferomoner samt klister hvori møl fanges. Skulle en møl finde vej til dit køkken, vil den blive fanget i fældet inden den spiser og lægger æg i dine fødevarer.
   
 • Green Protect klædemølfælde
  Klædemøl er møl der bor i tøjskabe og skuffer, hvor de laver huller i tøjet samt andre tekstiler som f.eks. duge. Faktisk er det ikke selve møllen der laver hullerne, men dens larver der hurtigt klækkes, efter møllen har lagt æg. Hav en klædemølfælde stående fast i dine skabe, og undgå mølædt tøj og tekstiler.
   
 • Green Protect fluefælde, udendørs
  Fang fluerne inden de når ind i huset. Den udendørs fluefælde fra A Green Way er en pose med et lokkestof der effektivt tiltrækker fluerne. Når først fluerne er kommet ind i fælden kan de ikke komme ud igen. I fælden er der desuden tilsat en form for gær, der når fluerne kommer ind i fælden, opløser dem. Det betyder, at fælden i alt kan fange op til hele 20000 fluer. 
   
 • Green Protect æbleviklerfælde
  Vil du gerne nyde dine æbler og pærer – og gerne uden orm? Der er ikke noget mere surt, end at finde de lækre modne æbler fyldt med huller og orme. Med æbleviklerfælden kan du blive for ormene. Fælden skal hænges op i træerne inden de begynder at blomstre. Når æblevikleren, et insekt, kommer til træerne for at lægge æg, vil de søge mod fælderne i stedet. Dermed fanges insekterne og får ikke mulighed for at lægge æg, som senere bliver til larver. Ligesom alle andre produkter fra A Green Way, indeholder æbleviklerfælden heller ikke gift. 
 

Hvorfor angribes hjemmet af insekter?

Det er helt naturligt at der kommer insekter ind i hjemmet. Med åbne vinduer, døre og udluftningshuller kan det ikke undgås. Det er først et rigtigt problem, når mængden af insekter bliver for stor, eller når det er skadedyr der kommer ind i hjemmet.

Hvis du vil forebygge invasionen af insekter, er det vigtigt at du gør rent. Støvsugning fjerner både den mad insekterne lever af, men kan også fjerne selve insekterne og deres æg. Sørg for at støvsuge revner, skuffer og skabe og andre små åbninger hvor insekterne kan bo.

Efter støvsugning er de giftfri insektfælder fra Green Protect perfekte til at forebygge fremover, men også til at bekæmpe eventuelle insekter der stadig er i huset, eller som kommer igen.  

Undgå at have madrester liggende fremme og undgå fugt. Har du fugtproblemer er det noget der kræver hurtig handling. 

 

Hvepse i hus og have

Du kender det sikkert. Du sidder i haven, på terrassen, altanen eller har vinduet åben. Pludselig er hvepsen der og kredser om din mad eller din kolde sukkerholdige drik. De er ikke til at komme af med og vifter man dem væk, bliver de aggressive. Måske har du endda prøvet at blive stukket af en? Et hvepsestik gør utroligt ondt, hvilket skyldes den gift som kommer ind i huden.

Hvis du gerne vil være fri for hvepsene, har Green Protect en effektiv hvepsefælde – selvfølgelig uden gift ligesom alle deres andre insektfælder.

Fælden hænges op i haven eller nær hvor hvepsene ikke skal komme. I fælden hældes det medfølgende hvepselokkemiddel som lokker hvepsene ind i fælden. Derefter kan hvepsene ikke finde ud. Det smarte ved fælden er, at den er udviklet til kun at fange hvepse – ikke andre nyttedyr som f.eks. bier.

Skulle det være tilfældet, at du har utroligt mange hvepse, kan det være du har et helt hvepsebo i haven. Her er en fælde desværre ikke nok, og i stedet bør du få hvepseboet fjernet. 

 

Køb Green Protect insektfælder på mecindo.dk

Kom insekter til livs inden- og udendørs. Slip for møl i mad, tøj og myrer i hele hjemmet. Du finder insektfælder til alle typer insekter, og det bedste af det hele er, at de virker – selvom de ikke indeholder gift. Vælg de insektfælder der passer til dit behov, og køb dem online her på mecindo.dk allerede i dag.