Go Travel

Vælg de produkter fra Go Travel som kan gøre din rejse nemmere. Uanset om det er en lås, rem, sovemaske, nakkepude eller pengetaske finder du det her. Læs mere om Go Travel og de forskellige produkter nederst på siden.


Hvem er Go Travel?

Go Travel er en engelsk virksomhed, som siden 1978 har distribueret et stort udvalg af tilbehør til din rejse. I begyndelsen bestod sortimentet kun af 10 forskellige produkter, men i dag er det vokset til mere end 300 forskellige produkter – alle sammen til for at gøre din rejse nemmere og mere behageligere. 


Alt til en behagelig rejse

Udvalget af produkter fra Go Travel er stort. Når du skal rejse er der meget at tænke på, både i forhold til selve rejsen, men også i forbindelse med selve opholdet. Ondt i nakken, dårlige sovestillinger og ødelagt bagage er blot nogle af de udfordringer der kan opstå i forbindelse med en rejse eller ferie.


Produkter fra Go Travel

På mecindo.dk finder du et spændende udvalg af Go Travel produkter. Produkterne er af høj kvalitet og giver dig ro i maven inden du skal ud ad døren. Uanset om du leder efter en nakkepude til dig selv eller dine børn, en kuffertlås, sovemaske, bagagerem eller en kuffertvægt, finder du det her til ekstremt gode priser. 

 • Go Travel nakkepude
  Hvis du skal ud på en længere flyvetur, togtur eller bustur, vil du sikkert gerne kunne hvile dig uden at få ondt i nakken. Med en nakkepude – enten til dig selv eller dine børn, kan du få en langt mere behagelig oplevelse, end hvis du måtte nøjes med de eksisterende nakkestøtter. Nakkepuden til voksne er oppustelig og fylder derfor meget lidt, når du transporterer den. Til børn finder du en nakkepude i form af en bamse. Denne kan ikke pustes op, men er fast og med fyld. Prøv en nakkepude på din næste rejse og undgå nakkesmerter, dårlig søvn og akavede sovestillinger. 

 • Go Travel kuffertlås
  I din kuffert eller taske har du alt du skal bruge på din rejse. Derfor ville det være en skam hvis noget af det forsvandt. Med en lås kan du nemt sikre dine ejendele og være sikker på, at andre end dig ikke kan åbne din kuffert. Du kan vælge mellem en lås med kode eller med nøgle. 

 • Go Travel sovemaske
  Sover du dårligt når der er lys omkring dig, eller trænger du til et hvil midt på dagen? En sovemaske ligger blødt mod dine øjne og lukker alt lys ude. Derfor kan du opnå en bedre søvn under hele rejsen og få mere energi i løbet af dagen. Sovemasken er bød, komfortabel og fylder meget lidt.

 • Go Travel kuffertvægt
  Inden du forlader hjemmet, er det vigtigt at din kuffert ikke vejer mere end det tilladte – i hvert fald hvis du skal ud at flyve. Flyselskaberne har en maks. tilladt vægt for bagage og overskrider du denne, kan du ende med at skulle betale et ekstra gebyr på mange hundrede kroner. Dette kan du undgå ved at veje din kuffert hjemmefra, men også inden du rejser hjem igen. Souvenirers og slik kan hurtigt tilføre ekstra kilo til din kuffert. Med en kuffertvægt kan du nemt veje din bagage og være sikker på, at din bagage overholder den tilladte vægt.

 • Go Travel bagagerem
  Hvis ikke du bruger lås på din kuffert, kan du i stedet gøre brug af en bagagerem. Remmen spændes om kufferten så den ikke kan gå fra hinanden. Derudover gør remmen også din kuffert lettere genkendelig når du skal finde den efter flyrejsen. 


Det skal du huske til din rejse

At pakke til rejsen kan tage tid. Nogle er hurtige til at pakke deres kuffert, mens andre bruger dage. For at gøre det let nemmere, har vi samlet en masse produkter som du sikkert gerne vil have med på din rejse. Produkterne finder du i kategorien ”Til rejsen” og indeholder alt fra ørepropper til solcreme. 


Køb produkter fra Go Travel på mecindo.dk

Kom sikkert og behageligt gennem din rejse med produkterne fra Go Travel. Vi fører et bredt udvalg af produkter som gør din rejse nemmere. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul