Glyc


GLYC er god livskvalitet!
 

Vil du gerne have energi og overskud i hverdagen? Sunde led og en krop med styrke og mobilitet?

Produkterne i GLYC-serien er udviklet for at understøtte netop dét. Med GLYC er det nemt at få et tilskud til et aktivt liv og en sund livsstil med masser af bevægelse og regelmæssig motion.

GLYC er udviklet og produceret i Sverige.

 

 

Populære Glyc produkter lige nu:

 

 

I serien finder du produkter med næring til kroppens styrke og mobilitet, knogler og led samt energi og overskud, mental ydeevne og øget stresstilpasning.
Produkterne er tilpasset forskellige behov.

GLYC Original er til dig, der har rundet 50, og er bevidst om din krop. Her får du tilskud til brusk og knogler.
GLYC Sharp er til dig, der vil have energi og overskud til at kunne yde mentalt - også på stressende dage.
GLYC Complex er til dig, derønsker at opretholde sunde og fleksible led.
GLYC Boost er til dig, som har hårdt fysisk arbejde eller dyrker motion regelmæssigt som led i aktiv og sundhedsfremmende livsstil.

 

Glyc sharp
Glyc original

Hvem er Glyc?

Glyc markedsføres af Octean AB, som er et svensk familieforetagende som markedsfører kosttilskud, hudplejeprodukter m.m.

Glyc skaber og markedsfører deres produkter efter en filosofi om, at kunden altid skal være sikker på at produkter og produktinformationen bygger på stor erfaring og klinisk dokumentation.

Med produkterne fra Glyc ønsker man at arbejde langsigtet med få, veldokumenterede produkter, for at kunne give kunden større tryghed og sikkerhed.

Hos Mecindo forhandler vi de følgende produktserier fra Glyc: 

 

Glyc Original

Glyc Original er et kosttilskud som indeholder grønlæbet musling, kollagen, vitamin og zink.

Grønlæbet musling indeholder bl.a. glykosaminloglykaner som let optages af kroppen, samt Omega-3 fedtsyrer (EPA, ETA og DHA).

Vitamin C bidrager bl.a. til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk. Derudover kan Vitamin C bidrage til at mindske træthed og udmattelse.

Zink er et grundstof som har stor indflydelse på at en lang række processer i kroppen kan fungere normalt: stofskifte, arveanlæg, cellemembraner, væv og organer, samt sårheling.

Hos Mecindo har vi Glyc Orginal i en pakning: 

 

Glyc Boost

Glyc Boost er et kosttilskud som indeholder grønlæbet musling, hyben, gurkemeje, zink og vitamin C.

Grønlæbet musling indeholder bl.a. glykosaminloglykaner som let optages af kroppen, samt Omega-3 fedtsyrer (EPA, ETA og DHA).

Vitamin C bidrager bl.a. til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk. Derudover kan Vitamin C bidrage til at mindske træthed og udmattelse.

Zink er et grundstof som har stor indflydelse på at en lang række processer i kroppen kan fungere normalt: stofskifte, arveanlæg, cellemembraner, væv og organer, samt sårheling.

Hos Mecindo har vi Glyc Boost i en pakning:

 

Glyc Sharp

Glyc Sharp er et kosttilskud som indeholder ekstrakt fra grøn te, rosenrod, schisandra og safran, samt magnesium og vitamin B6.  
Rosenrod bidrager til at opretholde mental og kognitiv præstation samt til at øge den fysiske ydeevne og udholdenhed.
Schisandra bidrager til evnen til at tilpasse sig stress, og grøn te til koncentration og indlæring. Safran hjælper med at opretholde en følelsesmæssig balance.

Magnesium understøtter et normalt fungerende hjerte-kar-system og nervesystem, og spiller også en rolle i dannelsen af knogler og tænder.

Vitamin B6 er vigtig for dannelsen af blod og for immunforsvaret og hjælper kroppen med at optage magnesium.

Hos Mecindo har vi Glyc Sharp i en pakning: 

 

Glyc Complex

Glyc Complex er et kosttilskud som indeholder grønlæbet musling, Omega-3 (EPA, DHA, ETA), hyben, Gurkemeje, zink og c-vitamin. 
Hyben hjælper med at opretholde sunde og fleksible led, Hvor gurkemeje bidrager til at bevare leddenes mobilitet. 

Complex indeholder derudover zink, som bidrager til et normalt fungerne immunforsvar, og C-vitamin, som bidrager til af beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Hos Mecindo har vi Glyc Complex i en pakning: 

 

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, som er nødvendige for, at kroppen kan fungere optimalt. Alle vitaminer og mineraler har meget forskellige egenskaber og virkninger og de kan ikke erstatte hinanden.

Hvis du spiser en varieret kost, har du de bedste muligheder for at få dækket dit daglige vitamin- og mineralbehov.

  • C-vitamin findes i citrusfrugter, bær, tomater, blomkål, kartofler og grønne blad-grøntsager. C-vitamin har bl.a. betydning for kroppens immunforsvar. 
  • B6-vitamin findes i magert kød, grøntsager, fuldkornsprodukter og mælk. B6-vitamin er bl.a. vigtig for omsætningen af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Derudover har B6-vitamin betydning for vores arveanlæg i hver eneste celle, og er en forudsætning for optagelse af B12 og Zink. 
  • Magnesium findes i kornprodukter, mælk og grøntsager – særligt bladgrønsager og mandler. Magnesium er bl.a. nødvendigt for stofskiftet, samt for en normal muskelfunktion. 
  • Zink findes i kød, ost, mælk og fuldkornsprodukter og er nødvendig for stofskiftets omsætning, samt for dannelse og vækst af væv og organer.