GlucoTabs

GlucoTabs

Glucotabs er tabletter, der indeholder naturlig energi. Glucotabs har specialiseret sig i former for energitilskud, der virker uden koffein og andre syntetiske stimuli. Der er tale om ren og naturlig energi i form af dextrose/glukose.


De hurtigtvirkende tyggetabletter er nemme at have med på farten, så hvad enten du har brug for et tilskud energi til sport, på arbejdet eller derhjemme, så er Glucotabs lige til at have ved hånden.

Koncentreret energi

Tabletterne fra Glucotabs virker alene på baggrund af deres indhold af dextrose/glukose. Denne form for koncentrerede energi virker hurtigt, og indholdet af dextrose/glukose er hele 4g per tablet. Tabletterne indeholder hverken gluten eller sodium og er velegnede for veganere og vegetarer.
En filosofi bag Glucotabs er desuden, at naturlig energi ikke behøver at smage kedeligt! Du kan således finde den smagsvariation, der passer dig allerbedst. Hvad med at prøve Glucotabs med smagen af de saftige hindbær? Eller smagfulde appelsiner?

Den nemme vej til dit energitilskud

Hos Mecindo er det nemt at finde de rette Glucotabs, og når du har fundet disse i vores webshop, er du blot et par enkelte klik fra dit energitilskud. Bestilling og levering går let som en leg når du bestiller dine produkter hos mecindo.dk

Læs mere Skjul