Glucosamin med c-vitamin

Læs mere Skjul

Viser 1 til 10

Glucosamin med c-vitamin

Glucosamin med tilsat C-Vitamin

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin og kendes også under andre navne såsom; glukosamin, glucosamin sulfat, glukosamin sulfat, glucosamin-hydrochlorid, N-acetyl-glucosamin, chitosamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv.
Desværre forringes kroppens produktion af glucosamin med alderen, så dannelsen bliver langsommere og det kan derfor være hensigtmæssigt at købe Glucosamin som et ekstra kosttilskud.
Forskning har vist at dagligt indtag af c-vitamin kan lindre smerter og ubehag ved slidgigt.
Et kosttilskud der kombinere glucosamin og c-vitamin er derfor et godt valg for personer der lider af slidgigt.

Bivirkninger og sikkerhed ved Glucosamin med C-vitamin

Da glucosamin kosttilskud kan være fremstillet af skaldyr, bør folk med allergi over for skaldyr undgå glucosamin medmindre det er blevet bekræftet, at det er fra en ikke-skaldyr kilde.

Kilden af glucosamin er ikke forpligtet til at blive trykt på etiketten, så det kan kræve et telefonopkald til producenten. Der er nogle beviser der tyder på, at glucosamin, i doser anvendt til behandling af slidgigt, kan forværre blodsukker, insulin og / eller hæmoglobin A1c (en test, der måler, hvor godt blodsukkeret er blevet kontrolleret i løbet af de foregående tre måneder) niveauer i mennesker med diabetes eller insulinresistens.