Glucosamin med chondroitin og MSM

Læs mere Skjul

Viser 1 til 6

Glucosamin med chondroitin og MSM

Glucosamin med chondroitin

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin og kendes også under andre navne såsom; glukosamin, glucosamin sulfat, glukosamin sulfat, glucosamin-hydrochlorid, n-acetyl-glucosamin, chitosamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv. Chondroitin er også en naturligt forekommende komponent af bindevæv som findes i brusk og knogler.

Det er normalt fremstillet fra animalske kilder som et biprodukt af fødevareindustrien. Glucosamin er en forløber for glucosaminoglycan.
Methyl Sulfonyl Methan, også kaldet MSM er et organisk svovlholdig næringsstof. Dette svovl er vigtigt for strukturen i hver eneste celle i kroppen. Vores kroppe anvender og forbruger det hver dag, så det er vigtigt at sikre, at det hele tiden genopfyldes.
Ligesom med glucosamin kan MSM bidrage til at reducere ledsmerter forbundet med lidelser såsom slidgigt. Glucosamin, chondroitin og MSM kombineret i et produkt yder den bedst mulige lindring af slidgigtsymptomer.

Bivirkninger og sikkerhed ved Glucosamin til vegetarer

Der er nogle beviser der tyder på, at glucosamin, i doser anvendt til behandling af slidgigt, kan forværre blodsukker, insulin og / eller hæmoglobin A1c (en test, der måler, hvor godt blodsukkeret er blevet kontrolleret i løbet af de foregående tre måneder) niveauer i mennesker med diabetes eller insulinresistens.