Glucosamin blandinger

Læs mere Skjul

Viser 1 til 7

Glucosamin blandinger

Hvad er glucosamin blandinger?

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin og kendes også under andre navne såsom; glukosamin, glucosamin sulfat, glukosamin sulfat, glucosamin-hydrochlorid, n-acetyl-glucosamin, chitosamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv
Desværre forringes kroppens produktion af glucosamin med alderen, så dannelsen bliver langsommere og det kan derfor være hensigtsmæssigt at købe Glucosamin som et ekstra kosttilskud.
Glucosamin blandinger er særligt effektive til at lindre og forebygge smerter og ubehag ved slidgigt, da glucosamin for sig ofte ikke er nok til effektivt at forbedre slidgigt symptomer. Glucosamin blandinger indeholder andre effektive stoffer så som c-vitamin, chondroitin, collagen og MSM, som sammen med indholdet af glucosamin, effektivt modvirker slidgigt symptomer.

Bivirkninger og sikkerhed ved Glucosamin

Da glucosamin kosttilskud kan være fremstillet af skaldyr, bør folk med allergi over for skaldyr undgå glucosamin medmindre det er blevet bekræftet, at det er fra en ikke-skaldyr kilde.
Kilden af glucosamin er ikke forpligtet til at blive trykt på etiketten, så det kan kræve et telefonopkald til producenten. Der er nogle beviser tyder på, at glucosamin, i doser anvendt til behandling af slidgigt, kan forværre blodsukker, insulin og / eller hæmoglobin A1c (en test, der måler, hvor godt blodsukkeret er blevet kontrolleret i løbet af de foregående tre måneder) niveauer i mennesker med diabetes eller insulinresistens.