Mærker

Glucosamin 500mg

Læs mere Skjul

Viser 1 til 8

Glucosamin 500mg

Glucosamin 500mg

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin og kendes også under andre navne såsom; glukosamin, glucosamin sulfat, glukosamin sulfat, glucosamin-hydrochlorid, n-acetyl-glucosamin, chitosamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv.
Desværre forringes kroppens produktion af glucosamin med alderen, så dannelsen bliver langsommere og det kan derfor være hensigtsmæssigt at købe Glucosamin som et ekstra kosttilskud. Glucosamin 500mg er et kosttilskud mod slidgigt af moderat styrke.

Bivirkninger og sikkerhed ved Glucosamin med C-vitamin

Da glucosamin kosttilskud kan være fremstillet af skaldyr, bør folk med allergi over for skaldyr undgå glucosamin medmindre det er blevet bekræftet, at det er fra en ikke-skaldyr kilde. Kilden af glucosamin er ikke forpligtet til at blive trykt på etiketten, så det kan kræve et telefonopkald til producenten.
Der er nogle beviser der tyder på, at glucosamin, i doser anvendt til behandling af slidgigt, kan forværre blodsukker, insulin og / eller hæmoglobin A1c (en test, der måler, hvor godt blodsukkeret er blevet kontrolleret i løbet af de foregående tre måneder) niveauer i mennesker med diabetes eller insulinresistens.