Gibidyl

Gibidyl er en produktserie fra Cosborg, som retter sig specifikt mod pleje af håret.

Cosborg er en familieejet dansk virksomhed som blev etableret under navnet BIONA A/S i 1987 af Inge og Ole Borgstrøm.
Virksomheden udviklede sig på få år til en af de største udbydere på det skandinaviske marked, og i dag har Cosborg mange års erfaring indenfor bl.a. kosttilskud og hår- og hudpleje. 

Cosborg tilbyder en lang række populære produkter indenfor hår- og hudpleje, samt kosttilskud baseret på plantestoffer, vitaminer og mineraler.


Hvad er Gibidyl?

Gibidyl er en produktserie fra Cosborg, som retter sig specifikt mod pleje af håret.

Cosborg er en familieejet dansk virksomhed som blev etableret under navnet BIONA A/S i 1987 af Inge og Ole Borgstrøm.

Virksomheden udviklede sig på få år til en af de største udbydere på det skandinaviske marked, og i dag har Cosborg mange års erfaring indenfor bl.a. kosttilskud og hår- og hudpleje.

Cosborg tilbyder en lang række populære produkter indenfor hår- og hudpleje, samt kosttilskud baseret på plantestoffer.

Hårpleje med Gibidyl

Gibidyl-serien består af et kosttilskud der bidrager til hårets styrke og væskt:

  • Gibidyl Hairtabs er et kosttilskud med planteekstrakter samt mineraler og vitaminer som selen og zink, der bl.a. bidrager til at vedligeholde et normalt hår. 

Derudover består Gibidyl-serien af shampoo og balsam, som ligeledes plejer håret:

  • Gibidyl Shampoo Advanced er en hårshampoo som fremmer et kraftigere, tættere og mere glansfuldt hår. Shampooen forstærker desuden hårets forankring i hovedbunden. Gibidyl Shampoo Advanced er især rettet mod personer som oplever mangel på fylde og volumen i håret. 
  • Gibidyl Shampoo Forte er en shampoo som stimulerer håret og modvirker tyndt hår. Shampooen kan anvendes dagligt og efterlader håret med øjet volumen og glans, hvorfor den er velegnet til tørt og glansløst hår samt irriteret hovedbund og midlertidigt hårtab. 
  • Gibidyl Shampoo er en plejende shampoo som giver håret volumen og glans. Gibidyl Shampoo kan anvendes som en vedligeholdelsesbehandling efter brug af Gibidyl Shampoo Advanced og Gibidyl Shampoo Forte, for at opnå optimal effekt af produkterne. 
  • Gibidyl Balsam er en plejende hårbalsam som efterlader håret smukt og glansfuldt. Balsamen modvirker at håret bliver elektrisk og gør samtidig håret blødt og nemt at rede ud. Gibidyl Balsam giver fugt og pleje til håret uden at fedte, hvorfor det med fordel kan anvendes ved hver hårvask. 

Gode råd til optimal hårpleje

For langt de fleste personer er det nødvendigt at pleje håret for at opnå et flot, fyldigt og glansfuldt hår.

Også måden du vasker, tørrer og styler håret, har indflydelse på hvordan dit hår tager sig ud.

  • Når du reder dit hår 

Når du reder dit hår er det bedst at gøre det fra rod til spids for at give håret naturlig glans. Derudover skal du være opmærksom på, at håret bliver skrøbeligt og filtrer let, når det er vådt. Derfor er det bedst at rede håret før du går i bad eller i hvert fald indtil du har balsam i håret.

  • Når du vasker dit hår 

Daglig hårvask kan tage hårdt på håret, da det vasker naturlige olier ud af håret og kan efterlade håret glansløst. Derfor er det bedst ikke at vaske håret hver dag, eller alternativt blot at skylle det igennem med vand mellem hårvaskene.

  • Ekstra fugt og pleje til håret 

Balsam er en super god måde at give håret fugt og gøre det nemt at rede ud. Når håret er nemt at rede igennem, undgår du nemlig at det filtrer og knækker af. Deruodver kan en god hårkur 1-2 gange om ugen gøre underværker på tørt hår. Som et alternativ kan du lade din balsam sidde lidt længere i håret inden du vasker den ud.

  • Varmebeskyttelse til håret 

Hvis du anvender varme til dit hår, såsom hårtørrer, glattejern eller krøllejern, er det vigtigt at beskytte håret med et varmebeskyttende produkt, for at undgå at hårstråene bliver slidte og knækker af. Vær desuden opmærksom på aldrig at anvende glatte- og krøllejern til vådt hår, da det kan brænde håret og svække hårstråene betydeligt.

  • Vær opmærksom på spidserne 

Anvend hårolie til dine spidser for at undgå at de spalter for meget. Selvom der ikke er noget der kan redde spidserne, når først de er begyndt at spalte – udover en klipning – kan du beskytte dine spidser med en god hårolie. 

Læs mere Skjul