Germoloids HC Spray

Spray mod hæmorider og endetarmsgener

Germoloids HC Spray

Spray mod hæmorider og endetarmsgener

89,95 kr

30 ml

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Germoloids HC Spray er et håndkøbsprodukt som behandler symptomerne på hæmorroider, herunder smerte, kløe og irritation umiddelbart rundt omkring anus. Den innovative spray betyder, at der ikke er behov for uhygiejnisk kontakt. Germoloids HC spray indeholder Hydrocortison og lidokainhydrochlorid i en 30ml spray.

Produktbeskrivelse

Germoloids HC Spray er et håndkøbsprodukt som behandler symptomerne på hæmorroider, herunder smerte, kløe og irritation umiddelbart rundt omkring anus. Den innovative spray betyder, at der ikke er behov for uhygiejnisk kontakt. Germoloids HC spray indeholder Hydrocortison og lidokainhydrochlorid i en 30ml spray. Du kan opleve en lokal prikkende fornemmelse efter første påføring. Dette er normalt og kun midlertidigt. I sjældne tilfælde kan du opleve mere vedholdende følelser af ubehag og irritation, i hvilket tilfælde du skal stoppe med at bruge Germoloids HC Spray og kontakte din læge. Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller bivirkninger, bør du tale med lægen eller apoteket.

Instruktion

Sådan bruges Germoloids HC Spray:

  • Klargør pumpen ved at trykke på toppen en eller to gange før brug.
  • Adskil dine baller hvis det er nødvendigt, spray en gang over det berørte område op til tre gange dagligt, afhængigt af omfanget af din tilstand.
  • Sprayen vil fungere i enhver retning.
  • Vask hænder og udskift låget efter brug.

Advarsel

Vigtigt, før du bruger Germoloids HC Spray:

  • Anvend ikke: hvis du er overfølsom over for Lidokain eller nogen af de øvrige indholdsstoffer.
  • Anvend ikke: på ødelagt eller betændt hud.
  • Anvend ikke: internt (inde i anus).
  • Anvend ikke: andre steder end det anale område.
  • Du bør omhyggeligt læse alle produktets emballager og etiketter før brug.

Bivirkninger

Du kan opleve en lokal prikkende fornemmelse efter første påføring. Dette er normalt og kun midlertidigt. I sjældne tilfælde vil du opleve mere vedholdende følelser af ubehag og irritation, i hvilket tilfælde du skal stoppe med at bruge Germoloids HC Spray og kontakte din læge. Hvis du er i tvivl om behandlingen, eller bivirkninger, bør du tale med lægen eller apoteket.

Aktive ingrediens

Germoloids HC Spray indeholder følgende ingredienser:

Hydrocortison (0,2%) Lidokain-hydrochlorid (1%). Cetomacrogol 1000. Citronsyre, natriumcitrat, Propylgallat, phenoxyethanol og renset vand.

Produktinformation

Mængde 30 ml
Producent Germoloids
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 354
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5010605829857
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på