2 Germoloids mod hæmorider - Fås hos Mecindo.dk

Germoloids

Germoloids creme, salve og stikpiller indeholder alle en række ingredienser, som er nyttige til lindring af symptomer forbundet med hæmorider og andre lokale hudirritationer i det anale område.

Lidocainhydrochlorid er en lokalbedøvelse. Lidocain virker ved at blokere vejen for smertesignaler langs nervefibre. Dette giver lindring fra smerter i de områder, hvor medicinen er blevet anvendt.

Zinkoxid er et mildt adstringerende middel. Stoffet virker ved at udtørre og skrumpe de celler, som det kommer i kontakt med. Dette afhjælper hæmorroider, og lindrer derved den tilhørende smerte og ubehag.

De øvrige indholdsstoffer i Germoloids præparater virker som smøremidler. Disse gør afføringen lettere og reducerer dermed behovet for dræning, hvilket er uhensigtsmæssigt i forbindelse med hæmorider.

Germoloids præparater er tilgængelige som rektal creme, salve og stikpiller. Da Germoloids stikpiller skal indsættes i endetarmen (endetarmsåbningen) er de mere egnede til behandling af interne hæmorider. Germoloids Creme eller Germoloids salve påføres det anale område, for at lindre eksterne hæmorider og kan også indsættes i endetarmsåbningen ved hjælp af applikatoren.