Georganics

Georganics giver dig alt du behøver for at få sunde tænder og en god mundhygiejne. Tandpasta, tandbørster, tandtråd og mundskyl med naturlige og økologiske ingredienser finder du her. Læs mere om produkterne og Georganics nederst på siden. 


Hvad er Georganics?

Georganics, en engelsk virksomhed, blev startet af Alessandro i 2014 da han fik ideen til at lave sin egen tandpasta. Tandpastaen var fri for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket den stadig er den dag i dag. Det hele begyndte med spørgsmålet: Er alle de syntetiske tilsætningsstoffer i mundhygiejneprodukter virkelig nødvendige? Svaret er nej – naturen giver os nemlig alle de ingredienser vi behøver, for at kunne opretholde en god mund- og tandpleje. 


Naturlige tand- og mundplejeprodukter

Udvalget af plejeprodukter til både tænder og mund er stort fra engelske Georganics. Du finder alt til din daglige mundhygiejne her på siden – læs mere om de enkelte produkter herunder:

 • Tandpasta tabletter
  Med tandpasta i form af tabletter får du en lidt anden oplevelse når du børster dine tænder. Læg én tablet i munden og lad den blive opløst – derefter skal du børste dine tænder som normalt. Tabletterne er et alternativ til almindelig tandpasta, men er også fantastiske at have med i toilettasken. Vælg mellem smagsvarianterne: pebermynte, tea tree og appelsin. 

 • Tandpasta
  Georganics tandpasta kommer ikke i en tube, men i et glas med en tilhørende ske. Tandpastaerne er naturligt rige på mineraler og er både fluor og SLS-frie. Vælg mellem varianterne: tea tree, aktivt kul og pebermynte. Tea tree er kendt for sin helende effekt på små sår og mindre infektioner – derfor er tea tree varianten perfekt til dig med sart tandkød. 

 • Tandbørste
  Bæredygtige tandbørster fremstillet af FSC-certificeret bøgetræ, er godt for både dig og miljøet. Tandbørsterne er BPA-fri og kan bruges af både børn og voksne. Vælg mellem blød, medium, hård og børn. Efter brug kan tandbørsterne desuden komposteres – husk også at udskifte din tandbørste hver tredje måned. 

 • Mundskylleolie- og mundskyl tabletter
  En mundskylleolie fra Georganics består af en blanding af jomfru kokosolie og økologiske æteriske olier. Olien reducerer opbygningen af plak og holder dine tænder naturligt hvide. Du kan vælge mellem smagsvarianterne: tea tree, pebermynte og appelsin. Uanset hvilken du vælger, efterlader mundskylleolien dig med en frisk smag i munden. Myndskyl tabletterne lægges i et glas med vand hvorefter den opløses. Skyl og gurgl munden med blandingen og spyt ud. Tabletterne kan nemt haves med i tasken eller toilettasken når du er på farten. 

 • Tandtråd
  Med tandtråd kan du nemt og effektivt fjerne skidt og bakterier som sætter sig mellem tænderne. Derudover forebygger tandtråd opbygningen af plak. Georganics tandtråd er desuden velegnet til veganere, da de er 100% naturlige. Desværre er tandtråden ikke komposterbar, da den indeholder en lille mængde polyester. Duften som hver enkelt tandtråd har, stammer fra økologiske æteriske olier. Vælg mellem spearmint og appelsin.


Hvad er fluor?

Fluor er en ingrediens som anvendes i størstedelen af konventionelle tandpastaer. Faktisk er fluor et grundstof, men anvendes pga. dets evne til at fjerne bakterier i munden. Fluor findes naturligt i vores tænder – især emaljen har en høj koncentration af fluor.

Den fluor der anvendes i tandpastaer er uorganisk og kaldes fluorid. Når fluorid tilsættes i tandpastaer, er det for at styrke tændernes sundhed, men flere mener, at dette er unødvendigt. Hvis du indtager for meget fluorid, kan det forstyrre dannelsen af emalje.

Om du ønsker at bruge en tandpasta med eller uden fluor, er helt op til dig. Begge typer rengør dine tænder og styrker din mund og hygiejne. 


Hvorfor vælge Georganics?

Når du vælger Georganics får du produkter med naturlige ingredienser – selvfølgelig helt fri for både SLS og triclosan. Triclosan er et konserveringsmiddel som Miljøstyrelsen anbefaler at undgå i tandpasta, da midlet kan udvikle resistens hos bakterier – derudover er det helt unødvendigt i tandpasta.

Alle produkter fra Georganics er håndlavede og produceret i små mængder. Ingredienserne er ud over at være naturlige, også fundet så lokalt som muligt. 


Få flotte tænder og en sund mund med mecindo.dk

Vælg de produkter du kan bruge fra Georganics og få en sund og god mundhygiejne. Du finder alt til sunde tænder fra Georganics hos os – endda til rigtigt gode priser hvor alle kan være med. Gør noget godt for dig selv og miljøet ved at vælge mundplejeprodukter fra Georganics. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul