Gaviscon

Hold din mavesyre ned hvor det hører til med Gaviscon

Gaviscons syreneutraliserende produkter giver en hurtig, beroligende og langvarig lindring fra smerter og ubehag af halsbrand, sure opstød og sur mave. 

Effektiv lindring af halsbrand, sure opstød fordøjelsesbesvær får du fra Gaviscon syreneutraliserende produkter


Hvordan virker Gaviscon?

Gaviscon indeholder alginsyre og natriumbicarbonat og kombinationen af ​​alginsyre og bikarbonat vil skabe en skum barriere, som flyder oven på mavesyren. 

Denne barriere hjælper med at reducere antallet af sure opstød og giver længerevarende indsats mod halsbrand end almindelige syreneutraliserende produkter.

Ud over de syreneutraliserende ingredienser som findes i Gaviscon så indeholder alle gaviscons syreneutraliserende produkter " alginat " . Når Gaviscon tygges ( Gaviscon Tabletter) eller drikkes ( Gaviscon Flydende ), så hjælper kombinationen af ​​alginsyre og bikarbonat men skabe en skum barriere eller " tømmerflåde ", der flyder på mavesyre. 

Denne tømmerflåde skum barriere hjælper med at reducere antallet af reflux episoder og giver længerevarende indsats mod " halsbrand " end almindelige syreneutraliserende produkter. Hvis sure opstød forekommer, så skum barriere er den første til at kontakte den esophageal slimhinde, og sørge således for beskyttelse mod pepsinsyren som findes i mavesækken.

Faktisk Gaviscon hjælper med at holde syre ned i maven, hvor det hører hjemme.

Gaviscon kommer i forskellige former , så du kan vælge , hvad der er bedst for dig. Gaviscon Flydende og Gaviscon tabletter findes i en række varianter , du kan købe Gaviscon Flydende poser, Gaviscon Advance for hurtigere og længerevarende lindring eller Gaviscon Cool Mints , som du kan tage med dig på farten .


Læs mere Skjul