Gaveæsker

Forkæl dine kære.

Skal du bruge en helt speciel gave, eller skal du forkæle dig selv med lidt lækkert, så er en gaveæske en rigtig god idé. 

De gaveæsker, du kan købe hos Mecindo, kan fint bruges både som værtindegaver, som gave til din specielle veninde eller til din mor, mormor eller svigermor. 

Du kan finde gaveæsker med produkter til kropspleje, en makeup gaveæske, en makeup sæt gaveæske og meget mere. 

Læs mere
Læs mere Skjul
viser 1 til 48 af 92 (2 sider )

 

Køb en lækker makeup gaveæske.

 

Du kan købe billige proteinbarer hos Mecindo og få dem sendt lige til døren. Du får de billigsteproteinbarer, hvis du køber store portioner hjem ad gangen, men du er naturligvis velkommen til at købe præcis det antal, som du har lyst til. Nogle foretrækker en proteinbar med et højt proteinindhold, andre foretrækker barer med et lavere proteinindhold. Det er en smagssag, hvilken type du foretrækker, og det afhænger desuden af, hvor hårdt du træner. Husk altid at spise en sund og proteinrig kost hvis du træner meget.

Trilogy med hyben.

 

 

Trilogy er et New Zealandsk firma, som hovedsageligt fremstiller deres produkter af hybenolie. Alle produkter er naturlige og økologiske, og hverken Trilogy eller deres leverandører benytter sig af dyreforsøg. Produkterne indeholder hverken parfume eller farvestoffer. Lige meget hvilke gaveæsker du vælger, så vil modtageren af æsken blive ovenud glad for de lækre produkter, som den indeholder. Det er der slet ingen tvivl om!