Gaveæsker

Forkæl dine kære.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 15

Gaveæsker

Lækre produkter fra Weleda.

Du bør spise din proteinbar mindst 1 time før din træning, og du skal altid huske at drikke rigeligt med vand, når du spiser en proteinbar. Det er vigtigt, at du får fordøjet din proteinbar, og at den får tid til at producere energi, før du begynder træning. Hvis du spiser proteinbarer med et meget højt fedtindhold, skal du spise dem to timer før træning.

Køb en lækker makeup gaveæske.

Du kan købe billige proteinbarer hos Mecindo og få dem sendt lige til døren. Du får de billigsteproteinbarer, hvis du køber store portioner hjem ad gangen, men du er naturligvis velkommen til at købe præcis det antal, som du har lyst til. Nogle foretrækker en proteinbar med et højt proteinindhold, andre foretrækker barer med et lavere proteinindhold. Det er en smagssag, hvilken type du foretrækker, og det afhænger desuden af, hvor hårdt du træner. Husk altid at spise en sund og proteinrig kost hvis du træner meget.

Trilogy med hyben.

Trilogy er et New Zealandsk firma, som hovedsageligt fremstiller deres produkter af hybenolie. Alle produkter er naturlige og økologiske, og hverken Trilogy eller deres leverandører benytter sig af dyreforsøg. Produkterne indeholder hverken parfume eller farvestoffer. Prøv f.eks. Trilogy The Rosehip Collection gaveæsken, som indeholder fire forskellige produkter fra Trilogy.  Lige meget hvilke gaveæsker du vælger, så vil modtageren af æsken blive ovenud glad for de lækre produkter, som den indeholder. Det er der slet ingen tvivl om!