Galpharm Forkølelsessårs Creme

Mod forkølelsessår (Zovir alternativ)

5-stjernet bedømmelse: Anbefalet
1 anmeldelse

Galpharm Forkølelsessårs Creme

Mod forkølelsessår (Zovir alternativ)

29,95 kr

2 Gram
( 5% )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

29,95 kr

Beskrivelse

Galpharm Aciclovir er et håndkøbslægemiddel udviklet til hurtigt og effektivt at behandle forkølelsessår og indeholder den aktive ingrediens Aciclovir 5%, et antiviralt middel.
Det første tegn på, at du har fået et forkølelsessår er snurren eller en prikkende fornemmelse i læben – mærker du snurren bør du omgående påføre cremen (aciclovir) mod forkølelsessår (håndkøbslægemiddel) for at starte behandlingen og derved undgå forkølelsessår i at gå i udbrud.
Cremen giver en effektiv og hurtig lindring af forkølelsessår og begynder at virker fra det øjeblik du bruger det. Cremen har en tredobbelt virkende effekt der beroliger den prikkende fornemmelse af forkølelsessåret og lindrer smertefulde sprækkede læber. Cremen hjælper dine tørre eller revnede læber fremmer den processen med, at få dine læber tilbage som normalt.

Hvad er forkølelsessår?

Forkølelsessår er væskefyldte blærer der kan danne sig omkring munden, læber, hage, næse eller andre områder af munden. Blærerne kan vokse i størrelse og forårsage irritation og smerte i form af snurren eller en prikkende fornemmelse.

De væskefyldte blærer som er symptomerne forbundet med forkølelsessår kan væske og derefter danner der sig en skorpe på selve det udsatte område. Forkølelsessår er meget smitsomt, men er en almindelig sygdom, som skyldes en art herpes simplex virus kaldet type 1 (HSV -1). Der er to typer af herpes simplex virus:

  • HSV1 – Er den mest almindelige type, hvilket typisk forårsager forkølelsessår (oral herpes)
  • HSV2 - Forårsager genital herpes på kønsdelene.

Forkølelsessår smitter kun ved direkte kontakt, kys eller sex. Det første udbrud ses hyppigst hos børn inden for de første 3. eller 5. leveår. 

Hvad er symptomerne på forkølelsessår?

Den første gang du får et forkølelsessår kan symptomerne være forskellige afhængigt af pågældende person. Nogen personer viser ikke nogen symptomer overhovedet, hvor andre personer måske får trivielle symptomer såsom en lille plet, som du måske ikke er klar over er et forkølelsessår.

Bliver du smittet med forkølelsessår kan et udbrud begynde med en snurren eller prikkende fornemmelse omkring munden, læber, hage, næse eller andre områder af munden før der dannes en synlig blære. Hos de fleste personer der har forkølelsessår vil det typisk forsvinde inden for 1 uge til 10 dage.

Hvis du først er smittet med forkølelsessår (herpes simplex virus (HSV-1)) vil du altid have det. Hos nogle personer kan smitten ligge i dvale i det centrale nervesystem og aldrig genaktivere hvorfor nogen kun får et enkelt udbrud af forkølelsessår.

Instruktion

Du skal blot udvorte cremen over dine læber, så snart du føler en mistænkelig snurren eller prikkende/ brændende fornemmelse.

Gentag dette hver time indtil forkølelsessåret forsvinder og dine læber vil føles glatte og smidig igen.

Aktiv ingrediens

Aciclovir 5%

Produktinformation

Mængde 2 Gram ( 5% )
Producent Galpharm
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 31851
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5017353503251
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (1)

Ofte købt sammen med

Andre så også på