G-punkt Vibrator

Læs mere Skjul

Viser 1 til 10

G-punkt Vibrator

Køb en g-punkt vibrator og oplev stor nydelse

En g-punkt vibrator er bøjet ude i spidsen, hvorved den nemmere kan ramme dit g-punkt. Før vibratoren ind tomme for tomme og mærk efter - du mærker med det samme, når g-punktet rammes. G-punktet skal du eller I lede lidt efter, men når først I rammer det, så vil du mærke den skønne fornemmelse af en stimulation, som du ikke har oplevet før. Lad evt. din partner styre vibratoren, og diriger ham med din stemme, og lad ham følge de lyde af velvære, som du helt sikkert ikke kan holde tilbage. Har du én gang oplevet en g-punkt orgasme, så vil du ønske at komme dertil igen og igen!

En g-punkt vibrator, der kan mere end én ting

Køb en vibrator, der både kan ramme dit g-punkt, massere din klitoris og/eller ramme anus eller omkrådet omkring anus til fuldstændig stimulation af alle dine erogene punkter i området. I kan også få en g-punkt vibrator, der efterlader plads til mandens penis, sådan at du både kan få stimuleret g-punktet, mærke ham i dig og få stimuleret klitoris; og med lidt øvelse og held kan I begge opnå orgasme samtidig. Der er ingen tvivl om, at han også vil få en anderledes oplevelse ved at mærke vibratoren, mens han er inde i dig - det vil højst sandsynligt forøge intensiteten af hans orgasme.

Køb vibratorer og andet legetøj anonymt

Hos Mecindo afsender vi din ordre meget hurtigt efter modtagelsen. Vi svarer naturligvis også gerne på relevante spørgsmål. Meget af det sexlegetøj, som du finder på vores hjemmeside, er fremstillet i allergi- og miljøvenlige materialer, dette kan du læse mere om under de enkelte stykker legetøj. Alle varer sendes i neutral indpakning, så du kan trygt og roligt handle hos os, når du ønsker at købe sexlegetøj.