Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie

Nigellafrøolie. Økologisk.

Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie

Nigellafrøolie. Økologisk.

100 ml

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie- også kaldet nigellafrøolie, er lavet på sort kommen som er kendt som den velsignede frø grundet dens mange sundhedsmæssige fordele. Sorte kommen frø er en vigtig medicinsk olie, som har været brugt i århundreder i arabiske, afrikanske og asiatiske lande. Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie er rig på omega 6 og 9, B1, B2, B3 vitamin, folinsyre og mange mineraler, herunder jern og calcium. Det kan indtages eller anvendes eksternt hvor du gnider det på hoved eller bryst, da et af sine mest kendte fordele er for luftvejene. Denne gamle energigivende olie øger vitaliteten og hjælper med at berolige nervesystemet, fremmer en sund fordøjelse og menes at være gavnlig for luft i maven og forstoppelse også.
Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie kan tages internt til at forbedre tilstanden af hår, hud og negle, og det kan også anvendes til behandling af disse områder topisk. Det menes at være nyttige til hudtilstande såsom acne og forskellige former for eksem.

Anvendelse

Tag 1-3 teskefulde dagligt med mad eller som anvist af en læge eller sygeplejerske. Kan også drysset over en salat eller blandet ind i en smoothie. Eksternt kan det masseres ind i både huden og håret.

Ingredienser

Økologisk sort Kommen Oil - Økologisk Olie sortkommen, koldpresset, uraffineret, økologisk.

Produktinformation

Mængde 100 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Frit salg (GSL)
Produktnummer 54179
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060112866197

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Fushi Wellbeing Sort Kommen Olie
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på