Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie

Økologisk.

Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie

Økologisk.

100 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

149,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie stammer fra frø af kameliaer, en slags stedsegrøn busk med blanke blade og rosa-lignende blomster. Camellia olie er kendt for at være effektiv multi-purpose fugtighedscreme.

Det har været anvendt i dele af Asien af kvinder for at nære både deres hud og hår i århundreder. Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie  trænger hurtigt og dybt ind, efterlader huden med den optimale hydrering og giver dig ingen fedtet fornemmelse. Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie  kan medvirke til at reducere fine linier, acne ardannelse, forekomsten af porer og mindsker graviditet strækmærker eller forhindre dem.

Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie  indeholder A, B, C, E vitamin og polyphenoler - naturlige antioxidanter, der beskytter din hud mod de skadelige virkninger fra UV / miljømæssig eksponering og frie radikaler.

Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie giver de samme fordele for håret. Dit hår vil tilføjes glans, blødhed og glathed til dit hår.

Anvendelse

Til ind-  og udvortes brug. Tag 1-3 teskefulde dagligt med et måltid eller som anvist af en læge eller sygeplejerske. Kan også drysses over en salat eller blandes i en smoothie. Massér ind i huden på det ramte område dagligt.

Ingredienser

100% Økologisk Camellia (Kamelia) olie, koldpresset, uraffineret. Certificeret økologisk af Soil Association

Produktinformation

Mængde 100 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Frit salg (GSL)
Produktnummer 54181
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060112865909

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Fushi Wellbeing Japansk Camellia Olie
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på