Fushi Wellbeing Granatæble Frøolie

100% Økologisk. Anti-ageing.

Fushi Wellbeing Granatæble Frøolie

100% Økologisk. Anti-ageing.

179,95 kr

50 ml

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

179,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Granatæble Frøolie er en højt værdsat olie, som er utroligt næringsrig og indeholder masser af krafulde antioxidanter og flavonoider, som er helt afgørende for en smuk og sund hud.

Fushi Wellbeing Granatæble Frøolie indeholder ellagsyre, som er en kraftig antioxidant, der effektivt bekæmper frie radikaler, som gør denne til en fremragende anti rynke bekæmper.

Grantatæbleolie er også kendt for dybt at nære de ydre epidermale lag, som hjælper med at fornye hudens tone, udtvære bløde linjer og revitalisere huden. Fushi Wellbeing Granatæble Frøolie er en af ​​de mest effektive anti aging olier der findes; det fremmer sundhed og elasticitet i huden, beskytter huden og forebygger hudskader. Det anbefales til de mere modne hudtyper, beskadiget eller normal hud og tør hud.

Anvendelse

Til ind-  og udvortes brug. Tag 1-3 teskefulde dagligt med et måltid eller som anvist af en læge eller sygeplejerske. Kan også drysses over en salat eller blandes i en smoothie. Massér ind i huden på det ramte område dagligt.

Ingredienser

Oprindelse: Kenya & Tyrkiet

Økologisk Granatæble frøolie - Olie Punica granatum koldpresset uraffineret økologisk.

Produktinformation

Mængde 50 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54195
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060112866180
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på