Fushi Wellbeing Ghee

Klaret smør. Økologisk.

Fushi Wellbeing Ghee

Klaret smør. Økologisk.

99,95 kr

300 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

99,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Ghee placeres i toppen af ​​listen olieholdige fødevarer, og anses for at være en vigtig del af en afbalanceret kost. Fushi Wellbeing Ghee er ifølge traditionen ikke kun til gavn for den indre sundhed af kroppen, men den blødgør, styrker og nærer også huden.

Økologisk Ghee eller afklaret smør er blevet anerkendt og værdsat af Ayurveda, den gamle medicinske videnskab i Indien.

Fushi Wellbeing Ghee har enorme helbredende fordele, da det indeholder den rette balance af let fordøjelige fedtsyrer som er essentielle for et sundt nervesystem og celler. Ghee er kendt for dets anti-inflammatoriske egenskaber, og det er også rigt på antioxidanter og hjælper absorptionen af ​​vitaminer og mineraler fra andre fødevarer. Ghee har et høj rygepunkt og producerer derfor ikke de skadelige frie radikaler.

Fushi Wellbeing Ghee er kærnet traditionelt og produceret med stor omhu på en lokal gård i Cotswold Hills i Sydvest England. Den er lavet med håndmalket smør og fløde produceret frisk dagligt fra fritgående "græs fodrede køer".

Anvendelse

Udelukkende til internt brug. En fremragende erstatning for madolie. Hold kølet efter åbning.

Ingredienser

Økologisk klaret smør.

Produktinformation

Mængde 300 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54184
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5055757916963
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på