2 Fushi Wellbeing | Ren, etisk helse & skønhed | Mecindo.dk

Fushi Wellbeing


Viser 1 til 24

Fushi Wellbeing

Fushi Wellbeing står for en rendyrket passion for sundhed og velvære. De har vundet et tal af priser for deres produkter, deres måde at udvikle, og for hvordan de føre virksomhed . Da fushi er et etisk korrekt foretagende, er pakningen ekstremt vigtig for dem. De bruger kun 100% bionedbrydeligt materiale til at pakke deres produkter så de kommer sikkert frem.  

  • Pakket i genanvendelige materialer som glas og polyethylenterephthalat (PET), som kan genbruges. 
  • Olier og væsker kommer i glasflasker, hvilket ikke blot bevarer og beskytter indholdet bedre, men er også bedre for miljøet. 
  • Undgår at bruge unødvendig emballage når det er muligt. 

Hvad betyder etisk korrekt?

For Fushi Wellbeing betyder det, at reducere og genanvende i så stor grad som muligt

Energi – På deres hovedkontor bruger de kun sparepærer, og slukker alt udstyr ved slutningen af hver arbejdsdag. Alt skal være lukket ned, da 85% af den energi man normalt bruger, stadig vil blive brugt når maskinerne står på standby.

Tree Aid – en organisation som gror træer der skal kunne hjælpe med at stoppe fattigdom og fremme selvforsørgelse i nogle af de fattigste regioner i landistrikterne i Afrika.

Hvordan fremstilles produkterne?

For at give deres kunder den gave velvære er, er det derfor utroligt vigtigt for Fushi Wellbeing, at deres kvalitet kan ikke kan kompromitteres. Alle deres produkter er 100 procent naturlige, etiske og egnet til vegetarer, mens over 90 procent af deres produkter er Vegansk registreret. Deres krops- og hårpleje produkter er formuleret med milde naturlige ingredienser og er fri for alle skadelige kemikalier og barske ingredienser. Fushi Wellbeings ingredienser er bæredygtigt og ansvarligt fremskaffede og de bruger økologiske råvarer hvor det er muligt.

At indkøbe etisk er Fushi Wellbeings første og vigtigste prioritet.

Ingredienser og olier

  • Vores ingrediens kilder er etiske, bæredygtige og økologisk certificeret. 
  • Forsyningskæden er gennemsigtig og leverandørerne har fuld ekspertise, fra dyrkningen og forarbejdningen, til olie analyse og markedskendskab. 
  • Olier er mekanisk koldpresset fra kernen, frø eller blomster. 
  • Koldpresset olie er en fremgangsmåde til mekanisk ekstraktion, det eneste varme der produceres i løbet af denne proces, er den naturlige varme som genereres ved friktionen. 
  • Olierne er uraffinerede, dette betyder, at de undergår en proces med skærm filtrering hvor ingen yderligere raffinerings proces har fundet sted. 
  • Koldpresset uraffineret olie hældes direkte i flaske. 
  • INGEN Konserveringsmidler og andre ingredienser anvendes i olierne - de er i deres mest naturlige tilstand. 

Urter

Fushi Wellbeings urter er økologiske og biodynamisk vokset. Når det ikke er muligt for dem at skaffe økologiske urter, bruger de vilde urter. Mange af vores urter er købt lokalt, mens nogle er indkøbt fra udlandet fra leverandører valgt omhyggeligt og dem, der deler vores værdier.