Fushi Wellbeing Calendula Olie (morgenfrue)

Økologisk. Anti inflammatorisk. Antiseptisk.

Fushi Wellbeing Calendula Olie (morgenfrue)

Økologisk. Anti inflammatorisk. Antiseptisk.

179,95 kr

100 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

179,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Calendula Olie (morgenfrue) er en fremragende olie at have lige ved hånden grundet sine enorme anti-inflammatoriske egenskaber og helbredende virkning. Fushi Wellbeing Calendula Olie (morgenfrue) er en meget beroligende olie, det har antiseptiske egenskaber. Fushi Wellbeing Calendula Olie (morgenfrue) kan bruges til betændt og kløende hud, samt påføres topisk på infektioner, forbrændinger og irritationer på huden. Det fremmer celle regenerering og hjælper med at reducere ar. Det er en populær olie til babyer.

Anvendelse

Påfør udvortes på det angrebne område to gange dagligt.

Ingredienser

Calendula officinalis flores (økologiske friske britiske morgenfrue blomster), Prunus dulcis (organisk uraffinneret koldpresset Gylden sød mandelolie).
Tredobbelt infunderet over en 3 måneders periode. Dette giver en garanteret laboratorium testet minimum 4000mg / ltr for terpener.

Produktinformation

Mængde 100 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54180
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060112861789
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på