Fushi Wellbeing Avocado Olie

Økologisk. Koldpresset. Alsidig

Fushi Wellbeing Avocado Olie

Økologisk. Koldpresset. Alsidig

119,95 kr

100 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

119,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Avocado Olie er meget rig på vitaminerne E, A, D samt lecithin og kalium. Det trænger let og dybt ind og kan anvendes til tør moden hud, solbeskadiget hud samt folk der lider af eksem og psoriasis.
Fushi Wellbeing Avocado Olie regenerere og fugtgiver huden samtidigt med hudens elasticitet øges, da det indeholder kollagen støttende aminosyrer og proteiner. Med en unik ernæringsmæssig profil og en cremet rig konsistens kan du med Fushi Wellbeing Avocado Olie på en vidunderlig måde fugte og nære selv den mest tørre og beskadigede hud. Perfekt til moden hud da den virker vidunderligt genopbyggende.
Fushi Wellbeing Avocado Olie kan også indtages, eller bruges som stegeolie.

Anvendelse

Tag 1-3 teskefulde dagligt med mad eller som anvist af en læge eller sygeplejerske. Kan også drysset over en salat eller blandet ind i en smoothie. Det er også en fremragende madolie, da det har en høj rygning punkt. Eksternt det kan masseres ind i både huden og håret.

Ingredienser

Organisk, koldpresset, uraffineret & Fair for Life Certificeret Avocado

Produktinformation

Mængde 100 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54178
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060112865886
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på