Fushi Wellbeing Argan Olie

Økologisk.

5-stjernet bedømmelse: Anbefalet
1 anmeldelse

Fushi Wellbeing Argan Olie

Økologisk.

159,95 kr

100 ml

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

159,95 kr

Beskrivelse

Fushi Wellbeing Argan Olie er 100% ren marokkansk Argan olie, koldpresset fra Argan nødder, der vokser i det sydvestlige Marokko, hvor alle-kvindelige kooperativer specialiserer sig i høj kvalitets Argan olieudvinding. Plukket i hånden,  hvorefter de friske rå kerner koldpresses og produktet bliver en lys gylden farvet olie.

Fushi Wellbeing importerer direkte fra en kvinders kooperativ i Marokko og olier er aftappes selv af Fushi i Storbritannien. Fushi Wellbeing Argan Olie fremstilles af ikke-ristede kerner og er gylden-farvet. Fushi Wellbeing Argan Olie har en svag sød nøddeagtig aroma hvilket vidner om en god kvalitets arganolie i modsætning til den skarpe lugt  man ofte finder i lavere kvalitets arganolie. Desuden er Fushi Wellbeing Argan Olie koldpresset og uraffineret.

Med Fushi Wellbeing Argan Olie kan du opnå en intensiv fugtgivende effekt og styrke hudens naturlige forsvar. Dens naturlige overflod af vitamin A og E afværger frie radikaler og hjælper med at beskytte mod rynker og fine linjer. Desuden øger den cirkulationen og stimulerer celle aktivitet og fornyelse. Den foryngende effekt af Argan olie er uvurderlig: huden ser tættere, glattere og mere levende ud. Det anbefales også mod kruset hår og kan bruges som en konditionerende behandling til håret.

Anvendelse

Til ind-  og udvortes brug. Tag 1-3 teskefulde dagligt med et måltid eller som anvist af en læge eller sygeplejerske. Kan også drysses over en salat eller blandes i en smoothie. Massér ind i huden eller håret..

Ingredienser

100% Økologisk Argan (Argania spinosa) olie, koldpresset, uraffineret. certificeret økologisk

Produktinformation

Mængde 100 ml
Producent Fushi Wellbeing
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54183
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (1)

Ofte købt sammen med

Andre så også på