2 FRIO Køletasker til insulin og anden medicin hos | Mecindo.dk
Frio

FRIO er en engelsk baseret virksomhed som specialisere sig i produktionen af særlige rejse køletasker der kan holde insulin og mange andre typer temperatur følsomme medicin kølige og sikre i brug i minimum 45 timer.

Dette giver en høj grad af frihed og fleksibilitet til at rejse rundt med sin medicin uden at skulle bekymre sig om hvorvidt ens vigtige medicin kan klare turen.

En FRIO køletaske holder i op til 5 gange så lang tid som en ispakke og kan holde indholdet indenfor en sikker temperatur på 18-26°C i temperature helt op til 37.8°C.

Virker uden brug af is eller køleskab

Alle FRIO køletasker virker efter samme princip – tasken lægges i blød i koldt vand hvorefter den ydre køletaske indhold af granulat forhandler sig til en kølende gel der holder i minimum 45 timer.

FRIO Køletaske - Vinder af prestigefyldt pris

FRIO lykkedes i 2016 med at vinde den prestigefyldte ”UK Product of the Year ” i 2016 UK Outdoor Industry Awards hvor dommerne var henrykte over den øgede grad af fleksibilitet dette produkt tilbyder til personer med diabetes såvel som alle andre der har behov for temperatur følsom medicin.