2 Freederm mod uren hud, akne og bumser - Mecindo.dk

Freederm

Freederm er en serie af hudprodukter der især er effektive i kampen mod akne. Produkterne er især gode til at rense og pleje huden, så bumser og knopper ikke kommer igen.

Freederm-produkterne spænder vidt i behandlingsmetode og målretning, så uanset hvordan du foretrækker at behandle din hud for at undgå bumser, er der et Freederm-produkt til dig. F.eks. kan Freederm Overnight Clearing Serum virke henover natten, mens Freederm Gel indeholder et antiseptisk middel der trænger ned i talgkirtlerne og dræber de bakterier der skaber infektionen. Husk dog altid på, at behandling af akne tager tid, så ingen produkter vil kunne give dig en magisk virkning fra den ene dag til den anden. Som med andre produkter, bør Freederm derfor bruges over en længere periode for at skabe en synlig effekt.

Hos Mecindo.dk fører vi i øjeblikket følgende Freederm-produkter:

Freederm Ansigtsrens, Freederm Renseservietter, Freederm Eksfolierende Ansigtsvask, Freederm Fast Track, Freederm Gel, Freederm Oliefri Perfecting Moisturiser, Freederm Overnight Clearing Serum, Freederm Sensetive Ansigtsrens